Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » ZONGULDAK Tekstil ve Yan Sanayi » SEV PAZARLAMA ZONGULDAK ŞUBESİ

SEV PAZARLAMA ZONGULDAK ŞUBESİ


Mithatpaşa mahallesi Bülent Ecevit caddesi Ketenci işhanı Kat:4 No:418

Telefon1: 0 372 251 51 33

Telefon2:

Fax: 0 372 251 51 33

Web: www.sevpazarlama67.webnode.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılında İstanbul`da kurulan SEV Pazarlama, geçtiğimiz süre zarfında geliştirdiği ürünler ve kazandığı binlerce üyesi ile sektöre damgasını vurmuş, getirdiği yenilikler ve üye-müşteri memnuniyetini hedefleyen politikaları ile pazardaki yerini üst sıralara taşımıştır.
SEV Pazarlama ürettiği yüksek teknolojili ve özellikli ürünler ile üyelerine rekabet avantajı sağlayarak üyelerinin kazançlarını arttırmasını bilmiş, ürünlerinde fiyat/performans oranını arttırmak sureti ile müşterilerine azami ölçüde fayda vermeye çalışmıştır.
SEV Pazarlama, kazancını arttırmak isteyen girişimcilere, ev hanımlarına, ek kazanç isteyen çalışan bayanlara, öğrencilere ve serbest meslek sahiplerine çok katmanlı pazarlama dünyasının kapılarını açmış, girişimcilere sermeye gereksinimi olmadan iş kurma fırsatı tanımıştır.
Silsew, mikrofiber temizlik bezleri, MOPSET temizlik setleri, kireç önleyici manyetik toplar ve mikrofiber bakım ürünlerini yüksek kalitede üreterek Türk tüketicisinin ve üyelerinin beğenisine sunmuştur. Silsew, bundan sonraki yıllarda da insan sağlığına zararı olmayan, temizlik sektörüne yenilik getiren, yüksek teknolojili yeni ürünler ile hizmetine devam edecektir.
SEV Pazarlama, temizlik sistemleri ve mikrofiber sistemler için Silsew, sıvı temizlik sistemleri ve cilt bakım ürünleri icin Biosew, takı ve mücevherat faaliyetleri için ise Hazinex markalarını kullanmaktadır.
Kısa süre içerisinde network marketing ve çok katmanlı pazarlama alanında en iyi olmayı hedefleyen SEV Pazarlama, ARGE`sini yaptığı yeni ürünler ile önümüzdeki yıllara damgasını vuracaktır.


Ürün ve Hizmetler


Sewepil Epilasyon (3`lü)
Süper ince kristallere sahip SEWEPİL, yumuşak, basit ve acısız epilasyon için üretilmiş mucizevi bir üründür. • Sewepil, 2 dakikada tüm tüyleri yok eder. • Sewepil, vücudun her bölgesine uygulanabilir. • Sewepil, vücudu tahriş etmeden tüylerinizi döker. • Sewepil, günler boyu süren temiz bir cilde sahip olmanızı sağlar. • Sewepil, vücuda peeling yaparak tüyleri döker. • Sewepil, cildinizdeki ölü derileri temizler böylece cildin pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlar. • Her kullanımdan so
Bal Polen Ginko Bloba Macun - 450 gr ( Hafıza Kaybını Önleyici - Zihin Açıcı )
-Beyin damarlarında kan pıhtılaşmasını önler. -Konsantrasyonu artırır. -Unutkanlığı önleyicidir. -Hafıza kaybında, stres hallerinde ve zihinsel yorgunluklarda beyne daha fazla kan ve oksijen ulaşmasını sağlar. -Erken boşalma ve üriner rahatsızlıklar da, -Damar sertliğinde ve Atardamar tıkanıklığında, -Yüksek kan basıncına karşı Anti alerjen ve iltihap önleyici özelliğe sahiptir. *Yemeklerden 20 dk önce 3 öğün, 1 tatlı kaşığı alınması tavsiye edilir. ( Kullanmadan önce karıştırı
Temizlik sistemleri, Temizlik ürünleri, Mikrofiber Temizlik Bezleri, Mikrofiber İç Giyim Ürünleri, Mutfak Gereçleri, Saklama Kapları, Hijyen Köpükleri, Kireç Topları, Sağlıklı Zayıflama Ürünleri, Cilt Bakım Ürünleri, Gümüş Takılar, Besin Takviyesi İçecekler ve daha yüzlerce ürün çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz.

#sev pazarlama #temizlik malzemeleri #saklama kapları #gümüş takılar #ev tekstili


Benzer Firmalar