Eksel Yangın Güvenlik Sistemleri Yat ve Mar.San.Tic.Ltd.Şti


Numunebağ Cad. Sert Sok No:9-A B.paşa

Telefon1: 0090 212 567 91 52

Telefon2:

Fax: 0090 212 565 11 81

Web: www.ekselyangin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Eksel Yangın Güvenlik Sistemleri aşağıdaki faaliyet alanlarında hizmet vermektedir.

Danışmanlık: Yapıların risk sınıfının belirlenmesi, yangın senaryolarının oluşturulması, uygun sistem seçimi ve yagına karşı alınması önlemler konusunda müşterilerimize uluslararası standartta danışmanlık hizmeti vermekteyiz.

Projelendirme: Yapılarında kurulması tasarlanan yangın korunum sistemlerini uzman mühendis kadromuzla, güncel hesap ve dizayn yazılımları desteğiyle, önde gelen ve saygın uluslararası yangın standartlarına göre projelendirmekteyiz.

Malzeme Temini: Eksel Yangın, yangın korunum sistemleri ekipmanlarını, ülkemizde temsilciliğini yaptığı, konusunda en üstün teknolojiye sahip uluslararasi firmalardan sağlanmaktadır. Bunun yanısıra güncel stok politikamız sayesinde hızlı yedek parça ve malzeme temini hizmeti verebilmekteyiz.

Süpervizörlük: Eksel Yangın olarak satışını yaptığımız yangın korunum sistem ekipmanlarının montajı için gerekli süpervizörlük hizmetini vermekteyiz.

Uygulama ve Montaj: Malzemesini temin ettiğimiz ve uzmanlık gerektiren özel yangın söndürme ve algılama sistemlerinin anahtar teslim kurulumuna da gerçekleştirebilmekteyiz.

Devreye Alma: Montajı yapılan yangın korunum sistemleri Eksel Yangın mühendisleri tarafından, devreye alma test prosedürleri uygulanarak, fonksiyon testleri gerçekleştirilir ve sistemler çalışır halde kullanıcıya teslim edilir.

Kontratlı Bakım: Yapılarda kurulmuş olan yangın korunum sistemlerinin uzun yıllar verimli bir şekilde ve aksamada çalışabilmesi için, kontrata bağlı periyodik bakım hizmeti vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Eksel STE Davlumbaz Söndürme Sistemi (Stokta)
Mutfaklarda ve diğer kullanım alanlarındaki davlumbazların, uzun süre temizlenmeden kullanıldığı taktirde içinde biriken yağların herhangi bir sebeple tutuşmasından kaynaklanan davlumbaz yangınlarının söndürülmesi oldukça zordur. Davlumbaz söndürme sistemi davlumbazlarda çıkacak yangınlarının söndürülmesinde en kolay ve en etkili çözüm yoludur. Kullanım Alanları Cafe - Restaurant Yemek Fabriaları Otel Mutfakları İşletme Mutfaklar
Yangın SöndürücülerTozlu Yangın Söndürme CihazlarıKöpüklü Yangın Söndürme CihazlarıCo2 Yangın Söndürme CihazlarıHalocarbonlu Yangın Söndürme CihazlarıYangın DolaplarıSulu Sistem Yangın DolaplarıKuru Sistem Yangın DolaplarıDış Saha DolaplarıYangın KapılarıStandart 90 Dakika ‘ya dayanıklı yangın kapıları 120 dakikaya dayanıklı yangın kapılarıSöndürme SistemleriArgon Gazlı Söndürme SistemleriFm 200 Gazlı Söndürme SistemleriCo2 Gazlı Söndürme SistemleriDavlumbaz Gazlı Söndürme SistemleriKöpüklü Söndürme SistemleriSprinkler ve Vana GruplarıYangın Algılama ve İhbar SistemleriKonvansiyonel Algılama SistemleriAnalog Adresli Yangın Algılama SistemleriAcil Yönlendirme ve Aydınlatma Sistemleri

#yangın #yangın söndürme #yangın dolapları #yangın tüpleri #fire extinguisher


Benzer Firmalar