Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » İSTANBUL İzolasyon » CEPHE UZMANI YALITIM VE YAPI SANAYİİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.

CEPHE UZMANI YALITIM VE YAPI SANAYİİ DIŞ TİCARET LTD.ŞTİ.


BAĞDAT CAD. GÜNEYSU APART. 156/4 KÜÇÜKYALI

Telefon1: 02164897525

Telefon2:

Fax: 02164895545

Web: www.cepheuzmani.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:102
Dış Ülkelerle Bağlantıları:USA

İzolasyon sektöründe ürünlerinin ve işçiliğinin kalitesiyle güçlü rekabet avantajı sağlayarak fark yaratan ve kurumsallaşmayı ilke edinen CEPHE UZMANI İnsana ve doğaya zarar vermeyen güvenli ürünler temin etmeyi, İnsan kaynaklarını sürekli eğiterek verimli olmalarını sağlamayı, malzeme ve işçiliğini ilk defasında ve zamanında aynı kalite de sunmayı, müşteri beklentileri doğrultusunda tasarım ve çalışmaları ile sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerine katkıda bulunmayı benimsemiş ve amaç edinmiştir.

CEPHE UZMANI , çalışanlarıyla birlikte, müşterilerinin tatminini sağlayarak sağlıklı gelişmeyi, evrensel kalite ve standartlarda ürün ve hizmetler sunmayı amaçlar.
Tüm ilişkilerimizde adilane, karşılıklı yarar sağlamak amacıyla, iyi niyet ve anlayışla davranmak, yasalara ve ahlak kurallarına daima uymak ilkemizdir. Müşterilerimize şirketimizin ortağı gözüyle bakarak her türlü öneri, istek ve şikayetlerini ön planda tutarak onlara daha iyi hizmet vermeyi. Faaliyetlerimizi yaparken iş ahlakı, saygı ve güleryüzü ön planda tutmayı,
Bugünün insanına ve gelecek kuşaklara karşı sorumluluklarımızı yerine getirmek, öncüsü olduğumuz ve vazgeçemeyeceğimiz bir başka temel ilkemizdir. Türkiye ve dünya için, çevre koruma bilinciyle davranmak ve bu bilinci yaymak başlıca ilkelerimizdir.


Ürün ve Hizmetler


MANTOLAMA SİSTEMLERİ
ALSECCO A.Ş. YETKİLİ UYGULAMA BAYİİ OLAN FİRMAMIZ PİYASANIN EN KALİTELİ MALZELERİ ARASINDA GÖSTERİLEN ALSECCO MANTOLAMA PAKET SİSTEMİ İLE KAMPANYA BAŞLATMIŞTIR. ALSECCO 4 CM NEOPOR`LU PAKET İLE DIŞ CEPHE ISI YALITIMI DEKORATİF SIVALI SON KAT SİLİKONLU BOYALI VE GARANTİLİ.
DİĞER HİZMETLERİMİZ

ÇATI SU VE ISI YALITIM SİSTEMLERİ

BİNA PERDE DUVAR SU YALITIMI VE DRENAJ UYGULAMALARI

Yapıların toprak altında kalan kısımlarının su ve ısı yalıtımı çok önemlidir, unutulmamalıdır ki yapıların taşıyıcı sistemleri suyun meydana getireceği korozyondan korunmalıdır. Sağlıklı ve sorunsuz yapıların perde duvar su yalıtımı ve drenajlarıda sorunsuz olmalıdır, eğer binalarınızın temel ve perde yalıtım ve drenajlarını yaptırmak veya onartmak isterseniz uzman kadromuzla hizmetinizdeyiz.

TEMEL VE KOLON GÜÇLENDİRME İŞLERİ

Yapı Güçlendirme Yöntemleri;
1.Betonarme güçlendirme
2.Fiberbon Malzemelerle Güçlendirme
3.Çelik Konstrüksiyon ile Güçlendirme
Yapıların zemin özelliklerine zemin durumlarına göre güçlendirme yöntemi seçilir uygulama ise profosyonel ekipler ile yapı statiğine zarar vermeden yapılır. Güçlendirme yöntemleri ile ilgili ayrıntılı bilgi için bizi arayabilir yapılarınızın resimlerini çekip bizlere gönderebilir daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.


ALÇI SIVA VE BOYA UYGULAMALARI


GİYDİRME CEPHE UYGULAMALARI

Mimari tasarımlara özgürlük, yenilik ve farklılık getirecek yeni bir sistem olan giydirme Cephe Sistemi, her tip bitmiş ve inşaatı devam eden binanın cephesini yenilemek ve yalıtımını yapmak için kullanılan ileri teknoloji bir giydirme cephe sistemi.. inşaat sektöründeki artan enerji korunumu ve mimari yenilik ihtiyacını karşılamak için geliştirilmiş pek çok malzeme vardır. Binanızın mimarisine uygun tasarımlarımızla hizmetinizdeyiz.

İÇ VE DIŞ CEPHE DEKORATİF UYGULAMALAR

Eski yada yeni olsun tüm yapıların iç ve dış cephelerinde zengin ürün yelpazesi ile dekoratif profiller kullanarak mimari bir estetik katmak günümüzde önem kazanmış olup bizde bu konuda müşterilerimize hem tasarım hemde uygulama aşamalarında hizmet vermekteyiz.
ENDÜSTRİYEL ZEMİN KAPLAMALARI VE POLİÜRETAN ENJEKSİYON UYGULAMALARI

İki bileşenli, sıvı, izolasyon ve kaplama malzemesidir. Uygulandığı yüzeye aderansı yüksek bir malzemedir. Yaşlanmaya, suya, deniz suyuna, tuza ve pek çok kimyasallara karşı dayanıklıdır. Solventsiz oluşundan dolayı güvenli kullanım sağlar. Genel olarak beton ve metal depoların duvar ve zeminlerinin kaplanmasında, teras izolasyonunda, asit, alkali ve diğer korozif kimyasallara karşı dayanıklılık istendiğinde, tank ve havuz izolasyon kaplamalarında kullanılır
 


#CEPHE UZMANI,SU YALITIMI #MANTOLAMA,ISI YALITIMI #MANTOLAMA FİRMALARI,CEPHE KAPLAMALARI #İZOLASYON,YAPI KİMYASALLARI #CEPHE KAPLAMA,ÇATI YALITIMI


Benzer Firmalar