Anasayfa » Tarım » Tarım Hayvancılık ve Gıda Sanayi » KONYA Tarım » AKÇAM TARIM MAKİNALARI

AKÇAM TARIM MAKİNALARI


Horozluhan Mah Bakırcılar San. Adıbelli Sk No 155 (0332 2486374) KONYA

Telefon1: 0332 2486374

Telefon2: 0541 3877600

Fax: 0332 2486374

Web: www.akcamtarim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Güvenilir kurum olma ilkesiyle hareket eden Akçam Tarım Makineleri, bu ilkeyi kurum kültürü haline getirmek amacıyla üretim ve hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır. Hedef kitle memnuniyetini önemseyen firmamız yılların tecrübesi ile global ekonmide yerini almıştır. Bu etken aynı zamanda ileriye umut ve güvenle bakmamızda büyük bir motivasyon kaynağıdır.
İhtiyacınız olan Hububat Elevatörü , Yükleme Kepçesi , Tesviye Küreği , Gübre Serpme Makinesi , Kaldırma Vinci , Taşıma Bantı , İlaçlama Makinesi , Süt Sağım Makinesi , Yem Kırma Makinesi , Tanburlu Çayır Biçme ve daha fazlasını firmamızdan temin edebilirsiniz. Türkiyenin birçok il ve ilçelerine adet bazındada makine gönderimi yapabilmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


Traktör Arka Yükleme Kepçesi
Traktör Arka Yükleyicimiz Çift Pistonlu olup Uzatmalı Tiptedir. İsteğe göre farklı modellerde imalatımız mevcuttur.
Hububat Elevatörü
Seyyar şaftlı motorlu helezon hububat vb. ürünleri nakliye araçlarına veya yüksek seviyeye taşımak için kullanılır.Yükleme yüksekliği makine toplam uzunluğuna bağlı olarak palanga sistemi ile istenilen yüksekliğe ayarlanabilir. Hareketi traktör kuyruk milinden şaft vasıtasıyla çalışır. İstenildiği zaman monofaze elektrik motoru ile çalıştırılabilir. Boru çapı 5” (140 mm) ve uzunluk 6-8-10- mt olarak imal edilmektedir.
Gübre Serpme Makinesi
Santrifüjlü gübre dağıtma makinesi traktör üç nokta askı sistemi ile traktöre bağlanır. Makine şaft vasıtası ile traktör kuyruk milinden hareketle çalışır. Hidrolik ayarsistemi vasıtası ile isteğe göre gübreleme miktar ayarı traktörden yapılabilir. Özel dizayn edilmiş çıkış ağızları sayesinde her iki tarafa eşit miktarda gübreleme sağlanır. Depo kapasitesi 500-650 lt ve çift diskli, tek diskli olmak üzere dört çeşittir.
Tesviye Küreği
Traktöre üçnokta askı sistemiyle bağlanır. Çokamaçlı tarla düzenlemesi, arık açma ve kanal doldurma olarak kullanılır. 200 ve 220 cm boyunda üretilmektedir.
Kaldırma Vinci
Bu ürünümüz çeşitli tarım alet ve makineleri ile değişik malzemelerin kısa mesafeli taşınması römork veya kamyona yüklenmesi ve indirilmesi işlerinde kullanılan ekipmandır. Traktör hidrolik kollarına takılarak kullanılır. Dış boru 150 cm İç boru 120 cm Boru Et Kalınlığı 5 mm dir.
Taşıma Bandı
Taşıma bandı kutu, paket, çuval, çakıl, kum, yem ve benzen ürünlerin yerden yukarıya doğru veya araca yükleme yapmak için kullanılır. Yükleme yüksekliği makine toplam uzunluğuna bağlı olarak palanga sistemi ile istenilen yüksekliğe ayarlanabilir. Uzunluk olarak 8-10 metre üretimimiz vardır. Hareket trifaze - monofaze, 63 dev/dak rediktörlü elektrik motorundan alır. İsteğe ve çalışma şartlarına göre çeşitli bant desenleri takılabilir.
Süt Sağım Makinesi
İsteğe göre tek güğüm tek sağım veya tek güğüm çift sağım çeşitleri vardır.
Yem Kırma Makinesi
Yem kırma makinası yem maliyetlerinizi düşüreceği gibi, pratik kullanımı ve hızıyla size zaman tasarrufu da sağlayacaktır. Arpa, mısır, yulaf, çavdar vb. kuru ürünleri kırar. 4-6 mm elek seçeneği ile mamulün kalınlık ayarını yapabilme imkanı sağar. Ayrıca elek çıkarılarak pancar ve yeşil mısır olarak hazırlama imkanıda verir.
Tamburlu Çayır Biçme Makinesi
Her çeşit ot, çayır mera bitkilerini yüksek hızla biçer. Diskleri yere yakın olduğundan verimli biçme yapar. Biçilen ot kolayca kuruyacak ve toplanacak şekilde düzgün kesim yapar. Hareketini traktörün kuyruk milinden alır, aldığı hareketle tambur etrafındaki bıçaklar vasıtasıyla biçme işlemini gerçekleştirir.
İlaçlama Makinesi
Traktöre üç nokta askı sistemi ile bağlanır. Dizaynı yer ilaçlamasına göre olup istenildiğinde turbo ilavesi ile ağaç ve bağ ilaçlamasında kullanılabilir. Polyester deposuyla ve temizlenebilir filtre ile uzun süre kullanım imkanı sağlar.
Otomatik Hayvan Suluğu
Pik dökümden çift kelepçe bağlantılı, çift su girişli olarak imal edilmektedir.
Ot Toplama Tırmığı
Traktöre üç nokta askı sistemiyle bağlanır. Tarlada dağınık halde bulunan sapları bir araya toplar.
İmalatını yaptığımız ürünler Traktör Arka Yükleme Kepçesi , Traktör Tesviye Küreği , Hububat Elevatörü , Gübre Serpme Makinesi , Kaldırma Vinci , Çuval Taşıma Bandı Şeklindedir. Ayrıca Tanburlu Çayır Biçme , İlaçlama , Aspiratör , Yem Kırma , Yem Ezme , Süt Sağma , Remork , Patoz , Rotovatör gibi makinaların tedariğini sağlayarak siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaktayız.

# # # # #


Benzer Firmalar