SEVKUR GAYRİMENKUL


İSTİKLAL MAH ATATÜRK CAD NO 153 KIRAÇ/İSTANBUL

Telefon1: 212 620 50 50

Telefon2: 212 689 03 03

Fax: 212 620 50 17

Web: sevkuremlak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:3 | Memur:15 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

İstanbul Büyükçekmece Esenyurt bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.
Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Sevkur Emlak farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Gayrimenkul ile ilgili aradığınız her soruyu biz cevaplıyoruz. Günümüz teknolojisi imkânlarıyla yapılan ve inşa edilmeye devam eden birbirinden farklı seçkin proje kapsamında siz değerli müşterilerimizi ev sahibi yapıyoruz. Kira öder gibi ev sahibi olun diyoruz. Yıllarca kirada ve yıllarca ev değiştirmek zorunda kalan ailelerin sıkıntısını anlayabiliyoruz ve kendi evlerinin sahibi olma fırsatını en uygun koşullarda müşteri ayırmaksızın sunuyoruz. Siz isteyin biz gerçekleştirelim. 212 620 50 50

#esenyurt,talatpaşa #kıraç,mehterçeşme #beylikdüzü,örnek mah #satılık,kiralık,emlak,konut #arsa


Benzer Firmalar