BAYKARA LTD.ŞTİ.


Piyade Mah. 2022 Cadde No:29/3 Etimesgut

Telefon1: 0 312 226 69 23

Telefon2:

Fax: 0 312 226 69 22

Web: www.baykaradanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Baykara Danışmanlık, sürekli değişen ve yenilenen dünyada ihtiyaçlara bağlı olarak çıkartılan kanun ve yönetmelikleri, siz değerli müşterilerimizin iş hayatını kâbusa çevirmemesi adına sizin için takip edip bildirmek amacıyla faaliyete başlamıştır.

İlkelerimize sadık kalarak bilgi ve deneyimlerimizi ülke geneline ulaştırmak, sektörde BİR numara olmak hedefindeyiz.

Neden Baykara Danışmanlık?

Müşteri memnuniyeti huzurumuz, iş mükemmelliği gururumuzdur.

Siz değerli müşterilerimizin isteklerini zamanında tespit ve analiz ederek, değişen koşulların gereklerine ve müşterilerimizin beklentilerini karşılayabilecek kanun ve yasal düzenlemelere titizlikle riayet eden bir anlayış ile çözüm ortağınız olmak…

“Kaybınız, kaybımızdır” anlayışından hareketle çalışmalarımızda etik değerlere saygı, ilkelere sadakat ve güvene dayalı yönetim anlayışı esas alınır.

İş ve zaman kaybını önleme, müşterilerimize vermiş olduğumuz sözlerin arkasında durarak “Her zaman ve herkese doğruluk, her zaman ve herkese dürüstlük” diyerek hedeflediğimiz hizmet kalitesinin zirvesine ulaşmayı kendimize amaç edindik.

Konusunda uzman profesyonel çalışma arkadaşlarımızla unutulmayacak “BİR DANIŞMANLIK” markası olmayı hedefliyoruz.

Tüm Sorularınız Baykara Danışmanlıkta Cevap Bulur...

Baykara Danışmanlığın oluşmasına temel olan, çalışmalar ve konularının başlangıcı 2005 yılının Eylül ayıdır ki, çıkış noktası 10.07.2003 tarihli ve 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ile Kanunla beraber anılan: Karayolu Taşıma Yönetmeliği ile Karayolu Taşımacılık Faaliyetleri Mesleki Yeterlilik Eğitimi Yönetmeliğidir.

Kanun ve Yönetmeliklerin gündemimizi oluşturduğu o dönemlerde, taşımacılık sektörünün ve çalışanlarının mevzuatlardan yeterince bilgi sahibi olmadıkları ve toplumun ilgisini çekecek boyutta bir kamuoyunun da oluşmadığını gördük. Olasılıklarla beraber, yaptırımların devreye girmesiyle birlikte yaşanabilecek kargaşa ortamını öncesinden görüyor ve sektör için neler yapılabileceğini tasarlıyorduk.

Uzunca sürecek bir maraton koşusuna hazırlanır gibi çalışıldı; Yönetmelikler ve mevzuatları, çalışma formatları, interaktif stratejiler, kurumsal imaj, iletişim yöntemleri ve çözüm önerileri gibi birçok konuda veri tabanı oluşturuldu, hedefler belirlendi.

Portföy içinde yer alan çoğu firmamız; Referansla, internetten ulaşarak, iletilerimizden yönlenerek ya da kolluk kuvvetlerinden cezaya maruz kalarak, mevzuatı öğrenip bir şekilde bizlere ulaşmış ve hizmet almış olmakla beraber, hâlihazırda aylık müşavirlik anlaşması vesilesiyle ilişkilerini devam ettirmektedirler. Baykara Danışmanlık sahip olduğu portföy ve sinerjisiyle, Karayolu Taşıma Kanunu mevzuatları genelinde hizmet vermenin yanı sıra değerli çözüm ortakları ile hizmet sektörünün değişik dallarında da adından söz ettirmektedir. Büyüyen, gelişen artı grafik eğrisiyle yeni projelere, yeni başarılarına da imza atmak için sabırsızlanmakta ve gerekli alt yapı çalışmalarına devam etmektedir.

Mümessillikler ad


Ürün ve Hizmetler

K1 Belgesi, K2 Belgesi, SRC Belgesi, ODY Belgesi, ÜDY Belgesi, K3 Belgesi,
C2 Belgesi, G3 Belgesi, G4 Belgesi, A1 Belgesi, P1 Belgesi, R1 Belgesi, H1 Belgesi, Mesleki Yeterlilik Belgesi, Kugm, ubak, Karayolu Taşıma Belgesi, Nakliye, Taşımacılık, src belgesi Ankara, ody belgesi Ankara, üdy belgesi Ankara, K2 belgesi Ankara, K1 belgesi Ankara, yetki belgesi, yolcu taşıma acenteliği, eşya taşıma acenteliği, taşıma işleri komisyonculuğu, taşıma işleri organizatörlüğü, nakliyat ambarı işletmeciliği, kargo işletmeciliği, lojistik işletmeciliği, dağıtım işletmeciliği, terminal işletmeciliği

# # # # #


Benzer Firmalar