Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » GAZİANTEP Ambalaj Genel » KARE SENTETİK AMBALAJ SAN. LTD. ŞTİ.

KARE SENTETİK AMBALAJ SAN. LTD. ŞTİ.


2. organize san. bölg. Celal doğan bulv. No:6 Başpınar

Telefon1: 03423374538

Telefon2: 03425130536

Fax: 03423371741

Web: www.karebigbag.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kare Sentetik Ambalaj Sanayi, üretim ve servis konusunda farklı bir kalite anlayışını sektörün ihtiyaçlarına sunabilmek amacıyla 2008 yılında kurulmuştur.

Üretim ve yönetim konusunda yılların tecrübesiyle, kendi fabrikamızda, aylık 90.000 adet kapasiteyle faaliyet göstermekteyiz.

Firmamız ve üretimimiz Gaziantep’te 7000 m2 açık, 2000 m2 kapalı alanda yerleşiktir.

Vizyon olarak, en üst düzeyde müşteri memnuniyetine, süreklilik gösteren üretim ve hizmet kalitesine inanmaktayız. Bölgenin ve ülkenin kalkınmasına destek olacak, insan merkezli istihdam alanları oluşturmak hedefimizdir.


Ürün ve Hizmetler


big bag, fibc, jumbo bag, bulk bag, pp bag, haral, sling bag, q bag, pp çuval
Big bag çuvallar, tarımda, inşaatta, kimya sanayinde, madencilikte, depolamada, nakliyatta ve diğer endüstri sektörlerinde yaygın olarak kullanılan ekonomik ve ergonomik ambalaj malzemeleridir. FIBC, esnek orta hacimli konteynır, big bag çuvalın bilinen diğer teknik ismidir. Jumbo çuval, pp çuval ve dökme çuval gibi isimler de bu faydalı ve çevre dostu ambalaj malzemesi için kullanılmaktadır.
bigbag, fibc, bulk bag, jumbo bag, big bag, jumbobag, pp bag, haral, pp çuval, bulkbag, hacimli çuval, polipropilen çuval, ambalaj, bigbag turkey, fibc turkey, quadro bag, Q-bag, sling bag, kros kolon, branda, çadır, pp kumaş,

# # # # #


Benzer Firmalar