İNKOTES SAN.TİC.LTD.ŞTİ.


ALINTERİ BULVARI GÜL 86 SİTESİ 1/36 OSTİM

Telefon1: 312 385 52 42

Telefon2:

Fax: 312 385 52 43

Web: www.inkotes.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yenilenen kadrosu ve vizyonu ile İNKOTES, 25 yıllık ticari, 7 yıllık teknik tecrübesini, değerli müşterilerine aktarmanın heyecanı ile faaliyetlerine başlamıştır. Değişime ayak uydurmak ve müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için, dünyanın en kaliteli ürünleri ve yetişmiş insan gücümüzle, ekonomik ve hızlı çözümler üretmek en büyük hedefimizdir. Sisleme yöntemi ile Açık alan serinletmeden, nemlendirmeye, toz kontrolünden, koku kontrolüne, dezenfeksiyondan, görsel efektlere ve daha birçok alandaki ihtiyaçlarda, uzman kadromuzla projelendirilerek ve mühendislik hesapları yapılarak, en uygun çözümler, teknik gerekçeleri ile sunulur.


Ürün ve Hizmetler


Sisleme Sistemi Meme Görüntüsü
Sisleme sisteminde kullandığımız memelerin(nozzle)paslanmaz ve pirinç seçenekleri mevcuttur.Memelerin orifisleri standart olarak paslanmaz malzemeden üretilmiş olup tıkanmalara karşı temizlenebilme özelliğine sahiptir.
Firmamız sisleme yöntemi ile açık alan serinletme, kapalı mekan nemlendirme, evaporatif soğutma gurupları, iklimlendirme, havalandırma, araç dezenfeksiyon, alanlarında faaliyet göstermektedir.

#sisleme,serinletme #dezenfeksiyon,araç dezenfeksiyonu #nemlendirme,iklimlendirme #evaporatif serinletme,soğutma #toz kontolu,koku kontrolu


Benzer Firmalar