Emit Bilişim ve İletişim Teknolojileri


Nispetiye mah. Fecriebcioğlu sok. no:18/B D: 2

Telefon1: 03122871676

Telefon2:

Fax: 0312 2871827

Web: www.emitbilisim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

EMİT Bilişim ve İletişim Teknolojileri müşterilerinin ürün ve hizmetlerini hedef kitlelerine daha hızlı ve daha verimli ulaştırmayı amaç edinen projeler sunar. Hazır paket program satan firmalardan farklı olarak ekibimiz müşterilerinin isteklerini ve sıkıntılarını dinleyerek her bir müşterisine aynı hazır çözümü sunmak yerine, şirkete özel çözümler üretir.


Ürün ve Hizmetler


®WICE- Web Sitesi İçerik Yönetim Sistemi
®WICE - Web İçerik Yönetim Sistemi, kimseye ihtiyaç duymadan, çok fazla yorulmadan, istediğiniz anda istediğiniz değişiklikleri yapabileceğiniz, 7/24 sizin kontrolünüzde, üstelik kullanımı kolay web tabanlı bir sistemdir. ®WICE web sitenizin güncel kalmasını sağlayarak şirketinizin prestijini ve imajını yüksek tutmanızı, müşterileriniz ile olan iletişiminizin güçlenmesini sağlar. ®WICE - Web İçerik Yönetim Sistemi`nin E-Sipariş ve E-Bülten (Newsletter) modülleri ile duyurularınızı, kampanyala
Emit Bilişim ve İletişim Teknolojileri, Hosting hizmetlerinden danışmanlığa, firmaya özel yazılımlardan bilişim ve teknoloji danışmanlığına kadar pek çok alanda hizmet vermektedir.

®WICE- Web Sitesi İçerik Yönetim Sistemi,
kimseye ihtiyaç duymadan, çok fazla yorulmadan, istediğiniz anda istediğiniz değişiklikleri yapabileceğiniz, 7/24 sizin kontrolünüzde, üstelik kullanımı kolay web tabanlı bir sistemdir. ®WICE web sitenizin güncel kalmasını sağlayarak şirketinizin prestijini ve imajını yüksek tutmanızı, müşterileriniz ile olan iletişiminizin güçlenmesini sağlar.

ARGUSBOX, Yerel ağınızda gerçekleştirilen tüm aktiviteleri kendi kontrol mekanizması içerisinde barındıran, şirketinizin bir ya da birden fazla personeli tarafından kolaylıkla kullanılabilecek, bir şirketin yerel ağ yönetimi için gereken tüm ihtiyaçları içinde barındıran ve gelişmeye açık bir sunucu (server) uygulamasıdır.

#yazılım #web tasarım #web site #özel yazılım #otomasyon


Benzer Firmalar