FOSTER AYAKKABICILIK- İş emniyet ayakkabıları, asker postalı


ÇİFTLİK CD.NO:16 TOKATKÖY/BEYKOZ

Telefon1: (0216)424 24 90

Telefon2: (0216) 424 24 92

Fax: (0216) 424 05 15

Web: www.foster-shoes.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:49 (Yönetici:7 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Grubumuz 1996 yılında kurulmuş olup şu an;Yepaz Ayakkabı ve Deri Mamulleri Ltd.Şti. Beha Plastik Kauçuk Ayakkabıcılık Tekstil Ltd.Şti. Foster Ayakkabıcılık Kauçuk Tekstil San.Tic.Ltd.Şti.olmak üzere 3 ayrı firma ile hizmet vermektedir.

İTO�dan aldığımız Kapasite Raporuyla yıllık üretimimizin 720 bin çift olduğunu da belgelemiş olduk. 2004 yılında ISO 9001-9002 belgesi,2005 yılında Almanya PFI Labaratuvarında yapılan testlerle TÜV-SÜD firmasından CE EN 345 S belgesini aldık .

İş emniyet ayakkabıları asker postalı erkek-bayan personel ayakkabılarında ihtisas sahibi olan Firmamız Türkiye genelinde yaygın bir sayış ağına sahiptir.Alışveriş yaptığınız bir çok iş Elbisesi üreticileri ,hırdavatçı ve fabrika müşterilerimiz mevcuttur.

İmalatta kullandığımız malzemelerin hepsi kaliteli ve standartlara uygun olup işçi sağlığının önem kazandığı günümüzde çalışanın, çalışma ortamında sağlıklı ve güvenli bir koruyucu ayakabı zorunluluk olmuştur.İş emniyet ayakkabısı üretimi,bir güç ve birikim ister.

Diğer ayakkabı ve bot üreticilerinden farklı olarak imalatta kullandığımız tabanları kendi Kauçuk fabrikamızda üretiyoruz.Böylelikle tabanda yaşanabilecek her türlü problemi Formüle ederek müşterilerimize daha iyi hizmet sunuyoruz.

Üretimini yaptığımız tüm mamuller üretim hatalarına karşı garantilidir.İş emniyet ayakkabılarının grubunda ;taban kırılması ve açılması önemlidir.Bu açıdan böyle sorunlar yaşamıyoruz.

Ülkemizde CE belgesi ile üretim yapan sadece 5 Firmadan biri olmanın gururunu yaşıyoruz. AB uyum sürecinde artık standart dışı ayakkabı kullanımı mümkün olmayacaktır.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #