7S GRUP


çırpıcı

Telefon1: 05334861764

Telefon2:

Fax: 05334861764

Web: www.7sgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:almanya,rusya

7S GRUP ulusal ve uluslar arası piyasa şartlarını dikkate alarak,müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet vermektedir.

Yurtiçi(Tüm Türkiye) ve Yurtdışında(Almanya,Suriye,Fransa,Rusya,Belçika,Dubai) sizlere hizmet vermek için hazırız.Özgün ve modern tasarım, uygun fiyatlama ile tercih edilen bir kurum olma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Büyük ya da küçük her mimari tasarım ve uygulamaya aynı özeni gösteriyoruz.

Müşteri beklentilerinin ötesine geçerek tam olarak Müşteri Memnuniyetini sağlamayı amaç edinmiş bizler, yüksek kalitemizle ve uygun fiyatlarımızla sizlerin de ihtiyaçlarına karşılık vermekten memnuniyet duyarız.

Firma ve ürünlerinizin tanıtımına yönelik organizasyonlarda ihtiyacınız olan her konuda size destek verebilecek profesyonelliğe ve tecrübeye sahip yılın 365 günü uzman kadrosuyla ihtiyaç duyacağınız ekipmanları sizin için temin ederek düzenleyeceğiniz tüm organizasyonların takipçisi ve destekçisiyiz.


Ürün ve Hizmetler

Ahşap, Modüler, Max Plus fuar stand tasarım&imalat&uygulama hizmetleri vermekteyiz.

Ayrıca mağaza dekorasyonları, ev, ofis tasarımları, özel ürün tasarımları sizlerden gelecek talepler doğrultusunda tasarımlar hazırlamaktayız.


#fuar,stand #cnr,tüyap #ahşap,modüler #ajans,organizasyon #evteks,wın


Benzer Firmalar