Anasayfa » Cam ve Seramik Sanayi » BURSA Cam ve Seramik Sanayi » BURSA İNTERNORM TAMİRİ SERVİSİ 542 252 04 48

BURSA İNTERNORM TAMİRİ SERVİSİ 542 252 04 48


FSM BULVARI

Telefon1: 05422520448

Telefon2: 05422520448

Fax: 05422520448

Web: www.bursapenceretamiri.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BURSA GÜRKAN YAPI KAPI KİLİDİ PVC PENCERE TAMİR BAKIM SERVİSİ
15 yıldır bursa da PVC pencere kapı mobilya tamir bakım servisi hizmeti vermekteyiz. Yaptığımız tüm hizmetler ve malzeme 1 yıl garantilidir. Her markanın tamir ve bakımını yapmaktayız.
Yaptığımız hizmetlerin başında Kapı kilidi tamiri, PVC kapı kolu kilidi menteşesi, PVC kapı çift açılımı, PVC kapı hırsızlık kilidi, pencere kolu kilidi, çift açılımı hırsızlık kilidi, çocuk emniyet kilidi, conta değişimi (gri - beyaz), ısı ses yalıtım izolasyonu yer almaktadır.
0542 252 04 48
Mehmet GÜRKAN
www.bursapenceretamiri.net
BİZDEN FİYAT ALMADAN KARAR VERMEYİN....



Ürün ve Hizmetler


BALIKESİR CAM BALKON
Kurulmuş olduğu günden bu yana yapı sektörü içerisinde her zaman kaliteyi öncelikleri arasında başa koymuş olan Gürkan Yapı Bursa Cam Balkon, Bursa Katlanır Cam Balkon yapımında ve sizlere kaliteli iş üretimi sağlayacaktır. Evlerinizi dört mevsim boyunca genişletecek ve fderahlatacak olan Cam Balkonlar için bizi arayarak hızlı bir şekilde hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Cam Balkon sayesinde balkonlarınız hava koşullarının olumsuz etkisine maruz kalmadan ve ferah manzaranızı bozmadan est
Kurulmuş olduğu günden bu yana yapı sektörü içerisinde her zaman kaliteyi öncelikleri arasında başa koymuş olan Gürkan Yapı Bursa Cam Balkon, Bursa Katlanır Cam Balkon yapımında ve sizlere kaliteli iş üretimi sağlayacaktır. Evlerinizi dört mevsim boyunca genişletecek ve fderahlatacak olan Cam Balkonlar için bizi arayarak hızlı bir şekilde hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Cam Balkon sayesinde balkonlarınız hava koşullarının olumsuz etkisine maruz kalmadan ve ferah manzaranızı bozmadan estetik bir görünüme kavuşturur. Bursa Cam Balkon ile yaptıracağınız Cam Balkonlar ile yağmur, toz, rüzgar ve gürültü gibi dış etkenlerden korunmuş olacaksınız.

#İNTERNORM SERVİSİ #BAKIM VE SERVİS #BURSA İNTERNORM YETKİLİ SERVİS #PVC BAKIM ONARIM #İNTERNORM


Benzer Firmalar