Comedy Cast


k.bakkalköy

Telefon1: 05079443638

Telefon2:

Fax: 05079443638

Web: www.comedycast.tv

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Comedy Cast Hakkında Klasik model ajansi anlayisini geride birakarak; manken, fotomodel, tv reklam oyuncusu,tanitim-fuar host-hostesi, açilis, kokteyl ve lansman host & hostesleri, dansçi, sunucu temini, katalog çekimleri, piknik org., animatör gruplar, prodüksiyon (reklam- klip- tanitim filmi) alaninda uzman fotografçi ve yönetmenlerimizle birlikte, her geçen gün hizla genisleyen bir ekiple çalismaktayiz.

Comedy Cast Misyonu

COMEDYCAST ailesi olarak misyonumuz, ekip ruhunu benimseyen, disiplinli, güler yüz ve kalite imajiyla müsteri memnuniyetini benimsemis tecrübeli bir kimlige sahiptir. COMEDYCAST tüketiciye yenilige ve degisime açik olmanin getirdigi en kaliteli hizmeti sunmayi amaç edinmistir. Imkânlarimizi kullanarak ve imkânlar yaratarak reklam ve tanitimlarinizda çözüm ortaginiz olmak, tanitim ve organizasyon islerinizde bizimle çalismanin keyfini almanizi sağlamak.

Tanıtım Organizasyon

Bu alanda; Özel Organizasyonlar, Açilis Organizasyonlari, Firma-Bayii Toplantilari, Defileler, Gala Gecesi Organizasyonlari, VIP Araç Temini, Fuar Organizasyonlari gibi konularda gerekli ekipmanlari olusturarak güvenli ve kaliteli hizmeti sunuyoruz. Kurumunuzun her türlü ürün ve hizmetlerini en iyi sekilde kendi firmamiz gibi ele alip, size özel projelendirme yaparak tanitim ve organizasyonlarinizi gerçeklestiriyoruz. Amacimiz danismanliginizi yaparak, markanizi olusturmak ve markanizin duyulmasini saglayarak sektöre önemli bir katkida bulunmaktir..


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar