Kolostomi Torbası


Haseki Sultan Mahallesi Özbek Süleyman Efendi Sokak No:14 Mutlu Apt FINDIKZADE fATİH istanbul

Telefon1: 212 529 0186

Telefon2:

Fax: 212 529 01 72

Web: www.kolostomimerkezi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kolostomi torbaları Coloplast marka olup grubunda bir markadır. Tek parça ve Adaptörlü olarak tabir edilen iki parçalı torbalar ile ostomi pastaları yara örtüleri ostomi pudrası ve temizleme losyonları gibi zengin ürün çeşitleriyle hizmet vermekteyiz.

Kolostomi torbaları SGK`dan yarlanan yaromi torbalarında arlananlar için iki aylık reçete bedeli olarak tek parça torbalarda (60 adet kolostomi torbası ve 2 adet kolostomi pastası) 203.00 TL Adaptörlü Kolostomi torbaları ( 60 Kolostomi torbası 20 Kolostomi adaptörü 2 adet kolostomi pastası) 302.00 TL tutmakta ve ek ücret yada fark adı altında ücret talep etmeden ücretsiz olarak vermekteyiz.

Ayrıntılı bilgi için
0212 529 01 86 nolu telefondan yada sembol@semboltibbi.com adresinden bizlere ulaşabilir ve bu ayrıcalıktan yararlanabilirsiniz..


Ürün ve Hizmetler


Kolostomi Torbası
Kolostomi torbaları Coloplast marka olup grubunda bir markadır. Tek parça ve Adaptörlü olarak tabir edilen iki parçalı torbalar ile ostomi pastaları yara örtüleri ostomi pudrası ve temizleme losyonları gibi zengin ürün çeşitleriyle hizmet vermekteyiz. Kolostomi torbaları SGK`dan yarlanan yaromi torbalarında arlananlar için iki aylık reçete bedeli olarak tek parça torbalarda (60 adet kolostomi torbası ve 2 adet kolostomi pastası) 203.00 TL Adaptörlü Kolostomi torbaları ( 60 Kolostomi torbası 2
Ürostomi Torbası
Ürostomi torbaları Coloplast marka olup grubunda bir markadır. Tek parça ve Adaptörlü olarak tabir edilen iki parçalı torbalar ile ostomi pastaları yara örtüleri ostomi pudrası ve temizleme losyonları gibi zengin ürün çeşitleriyle hizmet vermekteyiz. Ürostomi torbaları SGK`dan yarlanan ürostomi torbalarında arlananlar için iki aylık reçete bedeli olarak tek parça torbalarda (60 adet ürostomi torbası ve 2 adet kolostomi pastası) 229.22 TL Adaptörlü Ürostomi torbaları ( 60 Kolostomi torbası 20
Sgk anlaşmalı ürünlerde ek ücret almadan hizmet vermekteyiz

# # # # #


Benzer Firmalar