Boran Müzik Bağlama ve Saz Evi


Pazarcık Otogarı Malatya Yolu Üzeri No: 12

Telefon1: 03443116436

Telefon2: 05064598762

Fax: 03443114850

Web: www.boranmuzik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Boran Müzik Saz Evi`nde, her türlü bağlama imalatı ve tamiri itinâ ile yapılmaktadır. Oyma bağlama, yaprak bağlama ve kelebek bağlama istenen türde malzeme kullanılarak özel olarak imâl edilmektedir. Ürettiğimiz bağlamaların ses örnekleri dinleme imkanı sağlayarak, satın alacağınız bağlamanın tüm özellikleri görmenizi sağlıyoruz. Ayrıca bağlamalarımıza 2 yıl garanti süresi veriyoruz.

Boran Müzik Saz Evi`ni kuran Feramuz Uygun, Gaziantep – Islahıyeli olup evli ve iki çocuk babası. 1998 güzünde Kahramanmaraş-Pazarcık’a geldi. Saz yapımı için araştırma, inceleme ve gözlemlerde bulundu. Yakın çevredeki saz atölyelerini gezip saz yapımının inceliklerini değerli ustalardan aldı. Ustaların ser verip sır vermemeleri nedeniyle kendi işini kendi görmesi gerektiğini anlayan ustamız bu konuda yazılmış kaynaklardan ve görsellerden hareket ederek öncelikle tamiratlar yaptı, daha sonra tekne oyarak birçok konuda kendi stilini meydana getirdi.

Aslında ilk baştaki amacı sadece tamirat ve oyma saz yaparak talepleri karşılamaktı. Bu sebeple memleketi dut ağacı için karış karış gezdi. Farklı kültür ve yaşayışları gördü. Dut sazının satışı ve malzemesinin darlığından dolayı yaprak saz yapımına da başladı. Bağlamanın sık yapıldığı yerlerden uzakta olması nedeniyle zaman zaman malzeme bulmakta sıkıntı çeken ustamız, severek yaptığı işini sürdürmek için bazı durumlarda zararına da olsa malzeme satın aldı. 2000 yılında Boran Müzik’i açtı ve ürettiklerini bu dükkânda satışa sundu. Halen bağlama yapmaya devam eden Uygun,


Ürün ve Hizmetler


Oyma Dut Bağlama
TÜR : Kısa sap bağlama TEKNE : Oyma dut - Tam yarma tekne KAPAK : Ladin SAP : Kelebek KLAVYE : Abanoz BURGU : Sedefli Pelesenk CİLA : Polikor - Yarı mat. AKSESUAR : Taşıma Çantası (Kılıf), Tel, Mızrap (Tezene) GARANTİ : 2 Yıl KARGO : Ücretsiz
Boran Müzik Bağlama ve Saz Evi, her türlü bağlama satışı ile hizmetinizdeyiz. Oyma bağlamalar, yaprak bağlamalar ve bağlama teknesi satışında güvenilir ve hızlı hizmet.Boran Müzik kurumsal kimliğimiz ile yıllardır bağlama ve türküye gönül veren insanımıza en kaliteli bağlamaları üretmek için çalışıyoruz. Bağlamalarınıza güveniyor, profesyonel bağlamalarımız için 2 yıl garanti süresini teyit ediyoruz. Bağlama üretimi ile birlikte bağlamalarınızın tamirini de yılların verdiği ustalıkla itina ile yapıyoruz.7` den 70` e çeşitli ebat ve özelliklerde imâl ettiğimiz bağlama fiyatları için lütfen ürünlerimizi inceleyiniz. Ürünlerimiz arasında istediğiniz bağlamayı bulamazsanız özel bağlama siparişi verebilirsiniz. Boran Müzik olarak imâl ettiği bağlamalar için 2 yıl garanti süresi vermekteyiz.Öğrenci bağlamalarından, elektro bağlamaya kadar geniş ürün yelpazesi ile yıllardır bağlama ve türküye gönül verenlere hizmet veren Boran Müzik isteğe özel bağlama üretimi de yapmaktadır. Oyma dut bağlama, gül bağlama, pelesenk bağlama, ardıç bağlama, yaprak bağlama ve diğer birçok bağlama türünü online olarak sitemizden satın alabilirsiniz. Taksitli bağlama satışlarımız başladı.Saz çeşitlerimiz ve fiyatlarımız için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

#bağlama saz #bağlama satış #bağlama fiyatları #sazevi baglama #saz evi


Benzer Firmalar