HAKPA OTOM.SAN.TİC.A.Ş.


oto parçacılar sitesi koza sok. no:18

Telefon1: 332-2354890

Telefon2: 332-2354891

Fax: 332-2355634

Web: www.hakpa.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1980
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakpa Otomotiv 1980 yılında plastik pervane üretimi ve pazarlama çalışmalarıyla faaliyete geçmiş olup 30 yıllık tecrübe ile halen çalışmalarına devam etmektedir.




Geçen 30 yıl içerisinde yeni teknolojileri yakından takip ederek, müşterilerine daha kaliteli ürün ve hizmet sunma gayreti içerisindedir. Kendi ürettiği ürünlerin satış, pazarlama, dağıtımını yaptığı gibi bir çok ürünün de bayiliğini yapmaktadır.
Hakpa Otomotiv yeni ürün tasarımı geliştirilmesi amacıyla ciddi çalışmalar yapmaktadır. Bu süreçte tüm imalat ve tasarımla ilgili unsurlar dikkate alınarak kullanışlı, modern, kaliteli ürünler üretir. Yapılacak ürünler çok titiz çalışmalar ile tasarım aşamasında tüm kriterler dikkate alınarak hazırlanır. Hakpa Otomotiv sadece kaliteyi ürettiği ürünlerde değil bayilikle sattığı ürünlerde de kaliteyi ilk planda tutmaktadır.
Hizmet Felsefesi
Geçmişten gelen prensipleri doğrultusunda en önem verilen konu müşteri memnuniyetidir. Müşteri ilişkilerini uzun vadeli düşünen Hakpa Otomotiv satış öncesi ve sonrası hizmetlerinde de en yüksek standardı amaç edinmiştir.
Bu amaç doğrultusunda , hizmet kalitesini korumak için yalnızca konusunda uzman güvenilir firmaların temsilciliğini yapmaktadır. Müşteri hizmetlerinde ve üretimde kalitenin ancak yetişmiş insan gücü ile sağlanabileceğine inanan Hakpa Otomotiv, sektörün en tecrübeli kadrosuna sahiptir.


Ürün ve Hizmetler

otomotiv yedek parça imalat ve satışı. man mercedes. plastik pervane

# # # # #


Benzer Firmalar