FATURAFULL


istiklal mh.1273 skno12

Telefon1: 5352601961

Telefon2: 5428982645

Fax: 2582115066

Web: www.faturafull.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

firmamız 2007 yılından bu yana hizmet vermektediir.sektörün öncü firmalarından biri olup müşterilerimizin istekleri ve talepleri doğrultusunda değişimi ve gelişimi yakalayan doğru dürüst tarafsız çalışmalrına devam etmektedir


Ürün ve Hizmetler


fatura ödeme otomosyon programı
bu program sayesin hertürlü fatura tahsilatını sınırsız sorunsuz sorgulayabilir ödemesini gerçekleştirebilirsiniz
TÜRKİYE GENELİNDE BAYİLİKLER VERİLECEKTİR.

Her türlü fatura, trafik cezası, bağkur, ssk, vergi, harç, tüm kredi kartları, hesaba para yatırma, tam ve parça kontör yükleme, ogs, kgs gibi aklınıza gelebilecek tüm ödemeler günü geçmiş olsa bile 24 saat hiçbir aksaklık meydana gelmeden bankacılık sistemi dahilinde sadece 2 dk zaman kaybederek yatırılır. FATURAFULL Fatura Ödeme Merkezi İle çalışanlar zaman, müşteri ve para kaybetmezler.
FATURAFULL Fatura Ödeme Merkezi internet üzerinden faturalarinizi sorgulayip, Tüm Fatura Ödemelerini yapabileceginiz, EFT, Havale islemlerini gerçeklestirebileceginiz, Kredi Karti borçlarini ödeyebileceginiz, SSK, BagKur ödemelerini yapabileceginiz, Kontör (Turkcell, Telsim, AVEA) yüklemeleri yapabileceginiz araci kurumlara verilen bir isimdir. Bu hizmetlerin dışında, kontörlü telefon (callshop), ürün bayilikleri ve hat satımı da yapabilirsiniz.

FATURAFULL fatura Ödeme Merkezi için yapmanız gerekenler bir banka hesabı açıp, internet şubesini aktif etmek. Geri kalanını bize bırakın...

Eğer bir FATURAFULL Fatura Ödeme Merkezi kurmak istiyor ancak kendinize güvenmiyor yada bu iş hakkında detaylı bilgi istiyorsanız bizi arayın.

# # # # #


Benzer Firmalar