VOBA ELEKTRİK VE PANO


ATATÜRK CAD. NO:157/J SOĞANLIK-KARTAL

Telefon1: 0216 451 22 48

Telefon2: 0536 844 25 01

Fax: 0216 451 22 48

Web: www.vobaelektrik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

VOBA ELEKTRİK&PANO olarak sizlere en kaliteli hizmeti vermek için uğraş göstermekteyiz. Çeşitli alanlarda tüm elektrik işlerinde tecrübemiz ve kalitemiz ile ön plana çıkmaktayız. İstanbul başta olmak üzere ülkemizin çeşitli yerlerinde elektrik tesisatı kurulum, bakım ve onarım işlemlerini başarıyla sürdürmekteyiz. Bilgimiz ve tecrübemiz her zaman yolumuzu aydınlatan fenerimiz olmuştur.
Kaliteyi ilke edinerek kurulan ve aynı felsefe ile gelişen sanayi kuruluşlarının yanında olabilmek, sanayimizin ihtiyaçlarını zamanında karşılayabilmek için, taahhüt, proje, mühendislik hizmetleri sunmak amacı ile VOBA ELEKTRİK&PANO olarak kurulmuştur.
Firmamız;
-Endüstriyel elektrik malzemeleri satışı,
-AG ve OG projelerine göre komple elektrik ve elektromekanik montajları,
-Her türlü elektrik panoları imalatı ve montajı,
-Otomasyon projelerinin hazırlanması,
-Malzeme temini ve komple saha montajları,
-Elektrik enstrüman montaj işleri,
-Genel elektrik ve enstalasyon işleri,
- Her türlü elektrik arıza tespit ve giderilmesi,
-Aydınlatma ve sinyalizasyon tesisatları,
-Regülatör satış,montaj,bakımı
-Ups satış,montaj ve bakımı

Konularında tecrübeli ve uzman kadromuzla , kaliteli ve güven duyulabilecek bir firma olarak hizmet vermektedir.
Amacımız, tüm dünyadaki gelişmeleri takip ederek vizyonu, kalite anlayışı ve teknik altyapısı geniş bir firma olmayı sürdürmek ve tüm çalışanlarımızın bu yönde gelişmelere açık olmalarını sağlamaktır.
VOBA ELEKTRİK&PANO iyi olmayı hedefleyen, alanında ekonomik, hızlı, güvenilir, dürüst, zamanında çözümler sunan bir firma olmak için çalışmaktadır.
Bu hedefimize ulaşabilmek için firmamız; yenilikçi, gelişmeleri yakından takip eden yapısı ile insan kaynaklarına, araç gereç ve ekipmanına yatırım yaparak konusunda söz sahibi güçlü teknik ve idari kadrosu ile firma sürecini tamamlamış, eğitimli personeli sayesinde tedarikçi ve müşterilerine kaliteli hizmet sunan saygılı bir firma olmayı ilke edinmiştir.


Elektrik enerji sektörünün her geçen gün büyümekte olduğunu gören ve hayatımızda vazgeçilmez olduğunun farkında olan firmamız, çağın gereklerine uygun ve akılcı çözümler sunmak için kurmuş olduğu genç, dinamik, yeniliklere açık ve her türlü gelişmeyi takip etmeyi ilke edinmiş kadrosuyla kaliteli, hızlı ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.
Elektrikçi arıyorsanız, biliniz ki doğru adrestesiniz. Bir telefon kadar sizlere yakınız. Elektrik işlerinizde bizden fiyat almadan karar vermeyin.

VOBA ELEKTRİK&PANO


Ürün ve Hizmetler


SENSÖRLÜ ARMATÜR
360 DERECE SENSERLÜ TAVAN ARMATÜRÜ,TÜRK MALI 3 YIL GARANTİLİ
elektrikçi, elektrik malzemesi, elektrik panosu, boş pano, dağıtım panosu, pompa panosu, sayaç panosu, kompanzasyon panosu, elektrik işleri, elektrik arıza, elektrik bakım, montaj işleri, servise gidilir, soğanlık elektrikçi, soğanlıkta elektrikçi, kartal elektrikçi, kartalda elektrikçi, profosyonel elektrikçi, deneyimli elektrikçi, uygun fiyat, uygun fiyatlı elektrik malzemeleri, zil tesisatı, kurulumu, montajı, uydu montajı, sensörlü armatür montajı, anadolu yakası elektrikçi, elektrik, tesisat,

#elektrikçi #elektrik malzemesi #soğanlık elektrikçi #elektrik panosu #pompa panosu


Benzer Firmalar