Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » KY GRUP MÜH.İNŞ.TEM.MED.TAAH.LTD.ŞTİ

KY GRUP MÜH.İNŞ.TEM.MED.TAAH.LTD.ŞTİ


Libya cad 32/9 kolej/Ankara

Telefon1: 0312 435 5870

Telefon2:

Fax: 03124358569

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mühendislik Hizmetleri, Projelendirme, Taahhüt, Isıtma Sistemleri, Soğutma Sistemleri, Havalandırma Sistemleri, Otomatik Kontrol Sistemleri ve Danışmanlık konularında hizmet vermek amacıyla kurulan KY Grup Mühendislik Ltd. Şti. uzman satış kadrosu ve teknik elemanları ile ürün, hizmet sunmaya devam etmektedir.

KY Grup Mühendislik Ltd. Şti., geniş ürün yelpazesi ile bir dünya markası olan Honeywell Konut ve Bina Kontrol ürünlerinin Bayiliğini; Aldağ Klima Santrallari ve Soğutma Gruplarının Bayiliğini; Sondex plakalı eşanjörlerinBayiliğini; Form Grup Klima Santralleri ve Havalandırma Sistemlerinin Bayiliğini; Wilo Pompa sistemlerinin bayiliğini; Mimsan Kazan sistemlerinin bayiliklerini yapmaktadır.

Kardeş kuruluşları ile birlikte alanında tamamlamış olduğu işler ve geniş ürün yelpazesi ile sayılı firmalar arasında yer alan lider konumda bulunan KY Grup Mühendislik Ltd. Şti., çalışma alanında uzman teknik kadrosu ile montaj ve teknik servis hizmeti de vermektedir. Şirketimiz ülkemizin her köşesinde önde gelen Taahhüt ve Tesisat Şirketlerine, askeri ve resmi kuruluşlara teknik hizmet ve ürün akışı sağlamaktadır. Bu kapsamda şirketimiz çok sayıda Hastane, Bar, Restaurant ve Sosyal Tesisin havalandırma, ısıtma, soğutma, iklimlendirme, otomasyon işlerini ve danışmanlık hizmetlerini gerçekleştirmektedir.

KY Grup Mühendislik Ltd. Şti. her türlü jeoloji hidroloji çalışmaları, jeotermal etüdler, mineralli su etüdleri, sondaj çalışmaları, zemin etüdleri ve koruma alanları çalışmaları yapmak; kent ve coğrafi bilgi sistemleri oluşturulması, karayolu ve enerji nakil hatları proje ve aplikasyon işlerini, kanalizasyon projeleri, köprü ve baraj proje ve aplikasyonu yürütmektedir. Ayrıca her türlü projelerin arazine uygulama işlerini yapmak, tapu ve kadastro teknik hizmetleri ve işlemlerini yürütmekle birlikte harita ve imar mevzuatı konusunda danışmanlık ve müşavirlik hizmeti vermektedir.

KY Grup Mühendislik Ltd. Şti. ana iştikal konusu olarak ve geçmiş tecrübelerine de dayanarak mekanlarınız için alternatifli olarak havalandırma, ısıtma ve soğutma sistem çözümleri üretmektedir


Ürün ve Hizmetler

Devam eden projeler ve danışmanlık hizmetleri:
1. Oraka inşaat toki istanbul kayabaşı 12. Bölge 822 adet konut inşaatı adaiçi altyapı ve
çevre düzenleme işi mekanik tesisat işleri,
2. Anatolia maden suları teknik danışmanlık hizmetleri;
3. Kızılcahamam belediyesi jeotermal alanlar teknik danışmanlık hizmetleri,
4. Diyarbakır çermik sıcaksu arama projesi teknik sorumluluğu,
5. Haymana kaplıcaları teknik sorumluluğu,
6. Beypazarı maden suları arama ve işletme teknik sorumluluğu.








#inşaat toki #jeotermal alanlar #çermik sıcaksu arama projesi teknik sorumluluğu #maden suları arama ve işletme #mekanik tesisat işleri


Benzer Firmalar