Anasayfa » Çevre düzenleme işleri » İnşaat sanayi » BURSA Çevre düzenleme işleri » Çevre Koruma Hizmetleri ve Ağaçlandırma Dergisi

Çevre Koruma Hizmetleri ve Ağaçlandırma Dergisi


Kırcaali mah. özen sk. no.1 Tuğcu Plaza 2 Bür 29

Telefon1: 224 251 75 70

Telefon2:

Fax:

Web: www.cevrekorumahizmetleri.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hızla kirletilen ve tahrip edilen dünyamızın sesi olmayı hedefleyerek kurduğumuz dergimiz aracılığı ile çevre kirliliğine karşı halk kitlelerinin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz çeşitli etkinliklerle kamuoyu oluşturmaya çalışıyoruz.

Ülkemizde geçmişi çok kısa olan çevre koruma bilincini Avrupa düzeyine çıkartmak amacıyla halkın özellikle genç insanlarımızın katılımıyla gerçekleştirdiğimiz Ağaç dikme ,Çöp toplama kampanyaları ve Çevre panelleri ile çevre korumanın önemi ve gerekliliğini insanlarımıza anlatmaya çalışıyoruz. Yaşanan çevre kirliliklerinin üzerine gidip araştırmalar yaparak caydırıcı bir etken olmaya çalışıyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Geleneksel hale getirdiğimiz “Fidan Dikim’’ kampanyaları ile her yıl duyarsızlık ve ihmal sonucu yanan orman alanlarının yerine yeni yeşil alanlar oluşturuyoruz. Halkın katılımı ile gerçekleştirdiğimiz kampanyalarımızda katılımcılara doğa sevgisini aşılamayı hedefliyoruz.

Katılım davetiyeniz, adınıza düzenlenmiş fidan sertifikanız, temsilcilerimizle sizlere ulaştırılacaktır. Konuya hassasiyetle yaklaşacağınızı umar bu vesile ile işlerinizde başarılar dileriz.

#çevkor, bursa #dergi, çevre dergisi #çevkor dergisi #çevre koruma #bursa çevre


Benzer Firmalar