Odak Bilişim


Kırcaali mah. özen sk. no.1 Tuğcu Plaza 2 Bür 29

Telefon1: 224 251 75 70

Telefon2:

Fax: 224 251 75 70

Web: www.odakbilisim.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2006 yılında Bursada’da kurulan firmamız 4 yıldır bilişim sektöründe faaliyet göstermektedir. Lisanslı bir telefon operatörü olarak 4 yıldır internet üzerinden ses iletimi (VoIP) ile ilgili alternatif servis çözümleri geliştirmektedir. Odak Bilişim 2006’dan bu yana VoIP Hizmeti’nin yanısıra Web Tasarım, Katalog, e-katalog, broşür tasarımı, bilgisayar teknik servis, yazılım - donanım temini, laptop teknik servisi hizmetleri vermektedir.

VoIP Hizmetleri
Odak Bilişim kendi sunucuları üzerinden sağladığı ses iletişimi ile telefon görüşme masraflarınızı (yurt içi,yurt dışı,gsm) çok büyük bir oranda azaltmaktadır. Ayrıca Odak Bilişim abonesi olan diğer kullanıcılar ile (şubeleriniz, bayileriniz gibi) ücretsiz olarak görüşebilirsiniz. Firmanızın yapısı, beklentileri ve altyapısına göre çözüm önerileri size özel olarak sunulmaktadır.

Ses ve yönlendirmedeki Odak Bilişim kalitesini ilk aramadan itibaren fark edeceksiniz. Odak Bilişim çağrı merkezi kurulumu ve trafiğinin düzgün şekilde yönlendirilmesi için uzman kadrosu ile hizmet vermektedir. Uygun cihazların teminini yapabilmekteyiz. Dış aramalı çağrı merkezlerinde uygun arama fiyatlarımızla kârlılığınızı arttırabilirsiniz. VoIP hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayınız.

Web Hizmetleri
Odak Bilişim firmanıza dünya’ya açılma fırsatı sunuyor. E-ticaret, e-katalog, hizmetleri satın alarak sanal ortamda firmanızın ve ürünlerinizin tanıtımını yapabilirsiniz. Güncel olmayan web sayfasının güncellemesini yaptırabilir google ve diğer arama motorlarında ilk sayfalarda yer alabilirsiniz.

Hosting ve Domain Hizmetleri
Odak Bilişim olarak web tasarım ve programcılığın yanı sıra müşterilerimize sunucu ve domain hizmetleri konusunda da yardımcı oluyoruz. Firmamızın sunucuları Türkiye lokasyonlu ve Türk Telekom omurgasına direkt bağlıdır. Böylelikle web sayfalarınız daha hızlı açılır ve daha güvenli bağlantılar sağlanır. Odak Bilişim sunucu hizmetlerinden kâr hedeflememektedir. Web hizmeti alan müşterilerimize hosting ve domain hizmetlerini çok ucuza sağlamaktayız. Hosting ve domain fiyatlarımızı incelemek için tıklayınız.

E-Kataloglar
E-Kataloglar ile ürünlerinizin sanal ortamda daha çekici bir şekilde tanıtılmasını sağlayabilir, müşteri portföyünüzü genişletebilirsiniz. E-Katalog örneklerine göz atmak için tıklayınız.

Web Tasarım
Web sayfanızın kolay erişilebilir menülere sahip olması, görsel olarak çekiciliği, müşterilerinizde bırakacağınız ilk izlenim açısından çok önemlidir. Müşterileriniz de iyi bir ilk izlenim bırakmak için hemen yeni bir tasarım satın alın. Web Tasarım örneklerimizi görmek için tıklayınız.


Ürün ve Hizmetler

E-Ticaret

Ülkemizde e-alışverişe talep sürekli artmakta ve internet üzerinden yapılan alışverişler daha popüler hale gelmektedir. Aynı zamanda internet üzerinden yapılan satışlarda tedarikçilerin, mağaza giderleri, vitrin, personel ihtiyacı vb. giderleri büyük oranda azalmaktadır. Sizde ürünlerinizi websiteniz üzerinden satışa sunabilir, ödemelerinizi kredi kartı ve havale ile alabilirsiniz. Böylece giderleriniz azalacak, ürünlerinizin maliyeti düşecek ve daha kârlı ve daha ucuza ürünler satabileceksiniz. E-Ticaret sitelerimizi incelemek için tıklayınız.

Katalog, Broşür Tasarımları
Odak Bilişim olarak basılı materyallerin tasarımı ve tedariği konusunda da size çözümler sunuyoruz. Müşterileriniz ilk bakışta profesyonel bir firma ve hizmet hissi verecek kataloglar ve broşür tasarlıyor, ürünlerinizi görsel olarak çekici hale getiriyoruz. Katalog ve broşür örnklerini görmek için tıklayınız.

Odak Bilişim Çağrı Merkezi: 0224 251 75 70
Müşterinizi çağrı merkezinden arayan çalışanınızın sesinin net duyulmasının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz.

Odak Bilişim Teknik Destek: destek@odakbilisim.net
Teknik destek merkezinizin sürekli çalışabilmesi için Odak Bilişim uzman kadrosu ile destek vermektedir.

Odak Bilişim Canlı Destek Ekibi ile hemen bağlantı kurmak için tıklayınız.

#bursa bilişim, #bursa voip, #web site bursa #voip hizmetleri #voip kredisi


Benzer Firmalar