tusem elektronik


NECATİBEY CAD.CİHAN SOK.NO:19/3 ÇANKAYA/ANKARA

Telefon1: 0312 230 88 05

Telefon2:

Fax: 0312 230 88 06

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ENERJİSİZ KALMAYIN

Türkiye`de ve bütün Dünyada`da yaşanan elektrik kesilmeleri havadaki statik enerjinin voltajı etkilemesi ve düzensiz gerilim dalgalanmaları her türlü elektronik cihazları etkilemekte,kullanılamaz hale getirmekte yada maliyetli bir tamir süreci geçirmelerine sebep olmaktadır.
Bunları takip eden zararlar;

* Veri ve satış kayıpları
* Personelin boş bekletilmesi
* Ev ve iş yerlerinde iç şebekenin ve buna bağlı olan cihazların zarar görmesi
* Enerji kesilmesi nedeniyle duraksama yaşanması

Bilinçli kullanıcılar bu tür kayıpları önlemek amacıyla Kesintisiz Güç Kaynağı ( Online UPS) sahip olma yolunda giderler.Tusem Elektronik bütün bu elektronik riskleri ortadan kaldırmak için Türkiye genelinde Kesintisiz Güç Kaynağı (Online UPS) çözümlerini personel uzman kadrosu ile sizlere sunuyor.TUSEM, güç kaynaklarının temelini oluşturan,güvenli ve sürekli teknik servis desteğini 7 gün 24 saat vermeyi ilke edinmiştir.
Kesintisiz Güç Kaynağı ( Online UPS) nedir;
UPS ler elektronik cihazlardır. Kesintisiz alternatif voltaj üretirler.Şebeke kesilmelerinden kesinlikle etkilenmezler şehir şebekesinden gelen çökmeleri engeller, güvenilir bir şekilde mükemmel besleme sunarlar.Çalışmalarını sürdürürler.İhtiyaca göre çeşitli güçlerde seçenek olanakları vardır.


Güç elektroniği konusunda hizmet vermek üzere kurulan TUSEM ELEKTRONİK. günümüzde Türkiye ulusal pazarında Hizmet Veren firmalar arasında yer almakta ve ülke ekonomisine katkıda bulunmaktadır.

Kurumsal ve endüstriyel alandaki tüm güç problemlerine mükemmel çözümler sağlayan firmamız Güç Kaynağı (Online UPS) satış-bakım ve onarım konularında, bütün kamu kurumlarına ve özel sektörlere uzman kadrosu ile hizmet etmektedir.

Tam donanımlı ve eğitimli teknik ekibimiz, her marka ve güçte Kesintisiz Güç Kaynağı (Online UPS), Invertör, Redresör, Servo & Statik Regülatör`ün yanı sıra her marka Jel Akü ve Kuru Bakımsız Akü çeşitlerinin satışını gerçekleştirmektedir. Teknik desteğin, bakım ve onarımın dışında siz değerli müşterilerimize danışmanlık, güç sistemleri için ihtiyaç tespiti, devreye alma ve koruyucu bakım işlemlerini de garantili bir şekilde üslenmektedir.


Ürün ve Hizmetler

ups, kgk, inverter, converter, akü, battery, safetech,

# # # # #


Benzer Firmalar