ERDİN MÜHENDİSLİK


Atıf bey mah. 2. sok. no:55/1 - A Gaziemir/İZMİR

Telefon1: 02322206060

Telefon2:

Fax: 0232 2206070

Web: www.erdinmuhendislik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ERDİN MÜHENDİSLİK PROJE & TAAHHÜT Şirketi olarak,
Başta İzmir olmak üzere Türkiye çapında, siz değerli müşterilerimize kalite, güven ve dürüstlük çerçevesinde hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtir, yakın zamanda en gözde çözüm ortağınız olmayı dileriz.

Doğalgaz tesisatı - sıhhi tesisat - ısıtma tesisatı - soğutma tesisatı - havalandırma tesisatı - yangın tesisatı - su arıtma ve şartlandırma sistemleri - asansör ve vinç sistemleri - özel makina imalatı - ürün parça çizimi ve katalog yapımı ve diğer tüm mühendislik hizmetlerimiz ile daima yanınızdayız..


Ürün ve Hizmetler


Mekanik Tesisat
ERDİN MÜHENDİSLİK PROJE & TAAHHÜT Şirketi olarak, Başta İzmir olmak üzere Türkiye çapında, siz değerli müşterilerimize kalite, güven ve dürüstlük çerçevesinde hizmet vermekten mutluluk duyacağımızı belirtir, yakın zamanda en gözde çözüm ortağınız olmayı dileriz. Doğalgaz tesisatı - sıhhi tesisat - ısıtma tesisatı - soğutma tesisatı - havalandırma tesisatı - yangın tesisatı - su arıtma ve şartlandırma sistemleri - asansör ve vinç sistemleri - özel makina imalatı - ürün parça çizimi ve katalo

#doğalgaz yangın #klima kalorifer #ısıtma soğutma #proje taahhüt #izmir doğalgaz


Benzer Firmalar