ISONEM Yapı Kimyasalları


106/9 Sk. No:6 Dökümcüler Sanayi St. Işıkkent İZMİR / TÜRKİYE

Telefon1: +90 232 437 02 24

Telefon2:

Fax: +90 232 437 01 33

Web: www.isonem.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ISONEM SU GEÇİRMEZ ÜRÜNLER; 5 KITA DA, 79 ÜLKEDE,

ISONEM İzmir´de Kurulduğu 2005 yılından itibaren ihracatı hedef almış bir firmadır. Başta Amerika, İngiltere, Kanada, Avrupa ve Afrika da bir çok ülke de su yalıtımı konusunda kalitesini tüm dünyaya ispatlamıştır.

İhracatını yaptığı 79 ülkenin yanı sıra 20 ülkede distürübütörler oluşturmuş, satış showroomları açmış ve dünya genelinde bir çok prestijli projeye imzasını atmıştır.

5 yıl da dünyada çok ciddi bir pazar oluşturan ISONEM markasının başarısı bir rastlantı değildir.

ISONEM, öncelikle ihtiyaç duyulan su yalıtım ürünlerinin üretimini kendi argesinde geliştirmiş ve bu ürünleri dünya pazarlarına yine çok iyi eğitimli personelleriyle sunmuştur. ISONEM markasının başarısında kaliteli ürünlerinin yanı sıra firma çalışanlarının payı büyüktür.

ISONEM başarısının üç temel kuralı;
KALİTELİ ÜRÜN
KALİTELİ PERSONEL
KALİTELİ SERVİS


Ürün ve Hizmetler

cephe kaplama, dış cephe boya, yapı kimyasalları, mantolama malzemeleri, antibakteriyel, su yalıtımı, ısı yalıtım malzemesi, ısı yalıtım malzemeleri, ms polymer, su izolasyonu, havuz kimyasalları, epoxy zemin kaplama, su izolasyon malzemeleri, epoksi zemin kaplama, yapı kimyasalları, endüstriyel kimya, bina mantolama, çatı yalıtım malzemeleri, seramik yapıştırıcıları, ısı yalıtım boyaları, ısı yalıtım mantolama, beton katkısı, poliüretan zemin, desenli asfalt, asfalt kaplama, tamir harcı, renkli asfalt, yanmaz boya, yangın yalıtımı, asfalt boyası

#cephe kaplama #dış cephe boya #yapı kimyasalları #mantolama malzemeleri #antibakteriyel


Benzer Firmalar