Anasayfa » Oteller » Turizm » ÇANAKKALE Oteller » Gelibolu Otel

Gelibolu Otel


Yazıcızade Mah. Celal Nuri İleri Cad. (yeni devlet hastanesi yanı) No:41 Gelibolu

Telefon1: 02865665670

Telefon2: 05353517537

Fax: 02865665670

Web: www.geliboluotel.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gelibolu Otel, Çanakkale’nin doğal güzellikleri ve tarihi açısından dünyaca tanınan ve şirin bir ilçesi olan Gelibolu’da yer alan deniz manzaralı, ferah, temiz ve aydınlık odaları, otoparkı, kahvaltı salonu ve plaja yakınlığı ile sizlere hizmet sunan modern bir konaklama merkezidir. 34 odadan oluşan otelimiz 70 yatak kapasitesine sahip olup aile ve turlara da son derece uygundur.

Otoparkı, 24 saat güvenlik hizmeti ve plaja sadece 150 metre uzaklığıyla ister havlunuzu omzunuza atıp Marmara Denizi’nde, isterseniz de arabanız vasıtasıyla sadece 15 dakikada Saros’ta Ege Denizi’nin serin ve berrak sularında denize girebilirsiniz.

Konum: Plaja ve Hamzakoy’a 150 m, askeri yazlık sosyal tesislere 100 m. ve Gelibolu Devlet Hastanesi’ne ise sadece 50 m. mesafede bulunan Gelibolu Otel, iskele meydanına ve ilçe merkezine 15 dakika yürüyüş mesafesinde ve araçla sadece 3 dakika uzaklıktadır.

Turlara Özel Konaklama Hizmeti: Türkiye’nin dört bir tarafından Gelibolu Yarımadası’na gelen turlara özel konaklama imkanı sunan Gelibolu Otel, 70 kişiyi bünyesinde konaklatma kapasitesine sahiptir. İstendiği taktirde özel tur rehberi hizmeti de sağlanabilir. Kahvaltımız açık büfe veya kahvaltı tabağı olarak otelimizde verilmektedir. Öğle veya akşam yemekleri Gelibolu ilçe merkezinde yer alan hizmet kalitesi tescillenmiş anlaşmalı restoranlar tarafından verilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Konaklama
Gecelik ve Sezonluk Konaklama İmkanı
Gecelik ve Sezonluk Konaklama, Oda Kahvaltı Hizmeti

#Gelibolu Otel #Gelibolu Hotel #Gelibolu Apart Otel #Konaklama #Abideler ve Şehitlikler


Benzer Firmalar