Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » RBT Medya Hizmetleri- Kreatif reklam tasarım, medya planlama

RBT Medya Hizmetleri- Kreatif reklam tasarım, medya planlama


İnönü Cad. Sümko Sitesi A7 D9 Kozyatağı

Telefon1: 0216 445 3099

Telefon2: 0532 667 3786

Fax: 0216 445 2943

Web: rbt.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:13 (Yönetici:3 | Memur:10 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Rusya Polydata ile business partnership

RBT Medya Hizmetleri, 1987 yılından bu yana, kurumsal iletişim alanında etkin ve yaratıcı çözümler üreten butik bir tam hizmet reklam ajansıdır.

RBT Medya Hizmetleri, müşterilerinden bağımsız, müşterilerinin ürün ve hizmetlerinin satış çalışmalarına dışarıdan bir göz olarak, bazen kurumsal kimlik hazırlayarak, bazen bir reklam çalışması ve genellikle markalaşma ve pazarlama kampanyalarını; müşteri ilişkilerinden yaratıcı çözümlere, medya planlamasından matbaa üretimine kadar uzman kadrosuyla tasarlar, planlar ve yürütür.

İletişimde dinlemek-anlamak-hissetmek dizgisine inanan bir anlayışla, öncelikle hizmet verdiğimiz müşterilerimizi “iyi dinler, doğru anlar ve gerçekten hissederiz”. Kendi başarımızı onların başarısı ile eş anlamlı düşünürüz. Bunun sonucunda da aramızdaki ilişki, ajans-reklam veren ilişkisinden çok, “çözüm ortağı” tanımına uyar.

RBT Medya Hizmetleri olarak iletişimin “tasarlanması gereken” bir olgu olduğunu biliriz. Sahasında isim yapış metin yazarlarımız, tecrübeli grafikerlerimiz, çizerlerimiz, sanat yönetmenimiz ve kreatif yönetmenimiz, ve beraber çalıştığımız Türkiye’nin yine sayılı yönetmenleri ile 20 yıldır müşterilerimize doğru hizmet vermekteyiz.

RBT Medya Hizmetleri olarak yeni yapılanmamız çerçevesinde kendi bünyemizde bulunan senaristlerimiz, ticari ortaklığımız bulunan Türkiye’nin isimli yönetmeleri ve Medya Satın Alma şirketi ile, sizlere reklam alanında iddialı fiyatlar ve çalışmalar sunmayı vaat ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Kreatif reklam tasarım, medya planlama ve satın alma, senaryo ve film

# # # # #