Trimbox


Ovaakça MerkezMh. Yeni Yalova Cd. No:577 Osmangazi / Bursa

Telefon1: 0.224 267 00 47 pbx

Telefon2:

Fax: 0.224 267 00 68

Web: www.trimbox.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TRIMBOX
2007 yılında Yurttaş Mühendislik Ltd. Şti bünyesinde Elektronik Mühendisi Evren Yurttaş tarafından tasarlanan ve 2008 yılında üretimine başlanan TRIMBOX, anlık aşırı gerilim (peak) sonucunda sanayi şebekesi kullanımındaki makinelerde ve şehir şebekesi kullanımındaki elektronik ürünlerde oluşabilecek yüksek voltaj kaynaklı elektronik kart yanmalarını tamamen önlemektedir.

Yapılan araştırmalar sonucunda elektriğin iki temel öğesinden akıma karşı tüm korumaların olduğu fakat voltajın herhangi bir genel koruması olmadığı tespit edilmiştir. Voltaj kaynaklı problemleri tamamen ortadan kaldıran TRIMBOX, patenti alınmış olup dünyada ilk ve tek voltaj genel koruması olarak piyasaya arz edilmiştir.

YM-380SX modeli ile üç fazlı ve YM-220SX modeli ile tek fazlı olmak üzere iki farklı çeşitle seri üretimi yapılan, ancak proje kapsamında istenilen voltajda üretilebilen TRIMBOX, fabrikalarda her makineye ayrı olarak bağlanır. Ev ve küçük işyerlerinde ise sadece ana girişe bağlanarak voltaj kaynaklı problemlere karşı bir kalkan oluşturur.

VİZYON

TRIMBOX olarak sadece Türkiye’de değil tüm dünyayı ele alan pazar payını dikkate alarak ürün ve marka bilinilirliğimizi sınırlar ötesine taşımak önemli amaçlarımız arasında. Son teknolojik gelişmeleri her zaman yakından takip eden firma anlayışımız sağladığı yeni çözümler ile voltaj kaynaklı problemler sonucu iş akışında ve zaman yönetiminde yaşanan zaafları tamamen ortadan kaldırmayı hedeflemektedir.

MİSYON

TRIMBOX ile enerji verimliliği kapsamında enerji arzında yaşanan kalite sorunlarını çözme konusunda ülke ekonomisine katkı sağlamak; üretime - üreticiye katma değer oluşturmak firma olarak üstlendiğimiz en önemli misyonumuzdur. Çözüm ortaklarımız, akademik çevreler ve mesleki odalar ile işbirliğimiz müşteri memnuniyetini ve satış sonrası destek hizmetlerimizi iyileştirmeye yönelik yegane dayanağımızı oluşturmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Trimbox
Özellikle sanayi alanında gözle görülür şekilde hissedilen aşırı gerilim ve darbelerin elektronik kartları yakmasını önlemek amacı ile üretilen TRIMBOX; elektrik kullanan herkesin yüksek voltaj kaynaklı problemlerini ortadan kaldırmıştır. Alternatif akımla beslenen tüm şehir ve sanayi elektrik tüketicileri sorunsuz bir elektrik için TRIMBOX ile korunmak zorundadır. Yapılan araştırmalarda,yapısı gereği dalgalı olarak gelen elektriğin, ani zıplamaları ve aşırılıkların yaşanması olası bir durumdur.
voltaj stabilizatörü, aşırı gerilim koruyucu, parafudr, darbe koruyucu

# # # # #


Benzer Firmalar