Anasayfa » Ambalaj Genel » Ambalaj Sanayii » TEKİRDAĞ Ambalaj Genel » COŞKUN KERESTE & AMBALAJ SANAYİİ

COŞKUN KERESTE & AMBALAJ SANAYİİ


arif hikmet caddesi alaybey sokak no:5

Telefon1: 0(282)5184556

Telefon2:

Fax: 0(282)5184556

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1958
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1958 yılndan bu yana bilgi beceri ve deneyimini teknolajiyle harmanlayarak günümüze kadar devamlılığını sağlayan ender firmalardan biridir.
insan kaynaklarına önem weren ,rakiblerinin bile taktir edip örnek oldığı bir firmadır
-------------------------------------------------------

firmamız bünyesinde 2 ana bölüm bulunmaktadır bunlar :kereste ve ambalaj bölümleri'dir.

*Kereste bölümü:ağırlıklı olarak çam ve kavak ağaçları işlenmektedir ,kerestemiz 1.sınıf ve ölçülerim tamdır.bunun yanı sıra işlenmemiş kavak tomruk satışlarımızda başlamıştır.

*Ambalaj bölümü:son sistem çakım hattında her ölçü ve ebatta yaş meyve ve balık kasaları imalatı firmamız tarafından özenle yapılmakta ve zamanında teslim edilmektedir.

not:sobalık ve kalorifer kazanlarına uygun tutuşturmalık kavak odun parçalrı çuvallı veya balya olarak toptan perakende satışınız mevcuttur.

''fiyat konusunda esnek kalite konusunda taviz vermeyiz''

bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eriz.

COŞKUN KERETE VE AMBALAJ SANAYİİ


Ürün ve Hizmetler


çam kereste
1.sınıf 2.sınıf inşaatlık doğramalık
firmamız bünyesinde 2 ana bölüm bulunmaktadır bunlar :kereste ve ambalaj bölümleri`dir.*Kereste bölümü:ağırlıklı olarak çam ve kavak ağaçları işlenmektedir , kerestemiz 1.sınıf ve ölçülerim tamdır.bunun yanı sıra işlenmemiş kavak tomruk satışlarımızda başlamıştır.*Ambalaj bölümü:son sistem çakım hattında her ölçü ve ebatta yaş meyve ve balık kasaları imalatı firmamız tarafından özenle yapılmakta ve zamanında teslim edilmektedir. not:sobalık ve kalorifer kazanlarına uygun tutuşturmalık kavak odun parçalrı çuvallı veya balya olarak toptan perakende satışınız mevcuttur.``fiyet konusunda esnek kalite konusunda taviz vermeyiz``bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eriz.COŞKUN KERETE VE AMBALAJ SANAYİİ

# # # # #


Benzer Firmalar