Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » Lila El Terminalli Mobil Ticari Yazılım

Lila El Terminalli Mobil Ticari Yazılım


Büyükdere Caddesi. Gülbahar Mahallesi. Oya Sokak. Yıldırım Apt. No:2 D:3 34394 Şişli/ISTANBUL

Telefon1: 05545361932

Telefon2:

Fax:

Web: www.lilayazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lila Yazılım Eğitim Ve Danışmanlık Ltd. Şti.

2004 yılında kurulan firmamız; özel eğitim ve rehabilitasyon, e-ticaret, e-müşavir, yönetici asistanı, ticari program, ERP ve özel proje gibi alanlarda yazılım geliştiren yerli teknoloji firmasıdır.
1000 in üzerinde müşteriye hizmet veren Lila Yazılım, özel eğitim ve rehabilitasyon sektöründede lider konumdadır. Web tabanlı ticari yazılım alanında ilk olma özelliğini koruyan Lila Yazılım 1 yıllık titiz çalışma neticesinde yeni versiyonu olan Lila Ticari V3 ürününü piyasaya sürdü.


Artan rekabet koşullarında kobilerimizin daha rekabetçi olmasının ancak bilgi teknolojilerinin etkin kullanılmasıyla mümküno lacağına inanan firmamız, kobilerin bütün ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ürünü kolay, sade, güvenilir, hesaplı, fonksiyonel olmasına azami gayret gösterdi.


Mobil teknolojilerine odaklanarak geliştirilen Lila Ticari, tamamen eb tabanlı olma özelliğiyle zaman ve mekan sınırlamasını ortadan kaldırarak, iş sahiplerine ve satış personeline daha geniş bir hareket imkanı sağlamış oldu.


Lila Yazılım, geliştirdiği Lila Ticari V3 ürünündeki çok dilli altyapısı sayesinde farklı ülkelere ihracat hedeflemektedir. Bu ülkelerde kendi ofisini açma stratejisi yerine, o ülkelerin kendi yazılım firmalarıyla iş ortaklığına gitmeyi tercih etmektedir


Ürün ve Hizmetler

Mobil ticari yaızlı mel terminali uyumlu web tabanlı ticari programlar, Mobil uygulamalar saha satış , hızlı satış , stok , depo , cari

Mobil cihazlarla uyumlu cep telefonu i phone vb.

#Mobil Ticari Program #El terminali yazılımı #Stok programı #Hızlı Satış Programı #Web Tabanlı ticari yazılım


Benzer Firmalar