DENKEL REKLAM TABELA


sanayi sitesi TARSUS / MERSİN

Telefon1: 0536 053 69 60

Telefon2:

Fax: 0542 619 11 42

Web: www.tarsustabela.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:K.IRAK AZERBAYCAN

DENKEL REKLAM sunduğu seçenek çokluğu ve kalitesiyle sayesinde15 yılı aşkın süredir sizler için çalışıyor

Dizay ve fonksiyonelliği birlikte kullanarak, istediğinize tamamen uygun görselleri beğeninize sunuyor.


1994 Yılında kurulan Denkel Reklam, gelişen teknolojiye uygun makine parkı, ekipmanları ve konularında uzman çalışanıyla, yılların deneyimi ile “çözüm ortağınız” olmayı sürdürmektedir.
Denkel Reklam, metal,pleksiglas işleme,dijital baskı,boyahane,serigrafi baskı,folyo uygulama ve damla bölümleri ile, akrilikten alüminyuma her türlü malzemeyi işlemede gösterdiği profesyonel yaklaşımı, bünyesinde bulundurduğu proje/tasarım grubu ile, müşterilerinin ihtiyacını iyi analiz edip, en uygun çözümü, en özgün tasarımı amatör anlayış ile birleştirmektedir.
Denkel Reklam, kurumsal firmaların, bayilik çalışmaları ve kurumsal kimlik projelerinde, gerek açık hava gerekse iç mekan uygulamalarında hızlı ve ekonomik çözümler üretmektedir. Müşteri grubunun önemli bir bölümünü, büyük sanayi işletmeleri,plastik, belediyeler,gıda ve içecek şirketleri,soğutucu ve ısıtıcılar,giyim mağazaları ve dershaneler oluşturmaktadır.
Denkel Reklam, müşterilerine daima kaliteli malzemeyi kullanmayı amaç ve ilke edinmiştir. Kalite standartlarını artırmak için, teknolojiyi yakından takip ederek imal etmiş olduğu reklam ürünlerini, montaj ve satış sonrası bakım, yedek parça temini gibi hizmetleri ile destekleyerek müşteri memnuniyetini daima ön planda tutmuştur.
Denkel Reklam FAALİYET ALNINI GELİŞTİREREK DAHA YENİ ÜRÜNLER veTEKNİKLER, FARKLI FİKİRLER SUNMAYA VE BU ALANDA MÜŞTERİLERİNE DAİME YENİLİK ESTETİK ZERAFET ÖZGÜN KURUMSAL ÇALIŞMALARINA DEVAM ETMEKTEDİR..


Ürün ve Hizmetler

TABELA-REKLAM-TOTEM-ARAÇ GİYDİRME-BAYRAK-FLAMA BASKI-DİJİTAL BASKI-YÖNLENDİRME-BİLBOARD-RAKET-PANKART-AFİŞ-

#TABELA #TOTEM #LED IŞIKLI GÖRSEL #DİJİTAL BASKI #GRAFİK TASARIM


Benzer Firmalar