Anasayfa » Oteller » Turizm » KÜTAHYA Oteller » YONCALI TERMAL OTEL

YONCALI TERMAL OTEL


TAVŞANLI KARAYOLU 18.KM YONCALI KAPLICALARI KÜTAHYA

Telefon1: 02742494444

Telefon2: 02742494200

Fax: 02742494401

Web: www.yoncalitermal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



1995 yılında Tütav Termal Otel adıyla hizmete açılan tesis 24,01,2011 tarihinden itibaren Yoncalı Termal Otel olarak hizmet vermeye başlamıştır.
1 –Lokasyon:Kirazlı Dağı Eteklerinde bulunan Yoncalı Kaplıcalarındaki tesisimiz Kütahya-Tavşanlı Karayolu üzerinde olup, Kütahya Merkeze 18 km mesafededir.

2-Konaklama ve Yeme-İçme: 73 oda ve 180 yatak kapasitesine sahip olan tesisimizde 2 kral dairesi, 6 suit oda ve tüm odalarda balkon ,tv, telefon ,minibar,emanet kasası,banyoda;saç kurutma makinesi, termal su mevcuttur.Zemin halı ile kaplı olup, merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Tesisimizde 250 kişilik kapalı resataurant, 600 kişilik havuzbaşı restaurant ,150 kişilik özel yemek ve toplantı salonu bulunmaktadır.
3-Aktiviteler:Tesisimizin restaurant bölümünde yoncabar ve dış havuz bölümünde havuzbar bulunmaktadır.Kütahya içerisinde;Kütahya Kalesi,Dönenler Mevlevihanesi,Arkeoloji Müzesi,Çini Müzesi,Sadık Atakan Özel Çini Müzesi, Germiyan Konağı,Porselen Mağazaları ve çini atölyelerine,Kütahya Merkez dışında ise;Çavdarhisar Aizonai Antik Kenti,Dumlupınar Şehitliği ve Frig Vadisine geziler düzenlenmektedir.
4-Ücretli Servisler : Çamaşırhane,gazete,ütü,telefon,oda servisi,taksi,revir,masaj,bitki banyosu,parafin banyosu,çamur banyosu ,fizik tedavi üniteleri
Ücretsiz Servisler:Uyandırma,transfer(önceden haber vermek koşuluyla), havuz , sauna, jakuzi,fıtness center ,Klasik Türk Hamamı

Not:Evcil hayvan kabul edilmemektedir.

5-Sağlık-Termal:
Üniteler:Tesisimizde 1 kapalı yüzme havuzu,1’isi yarı olimpik olmak üzere 2 adet açık yüzme havuzu,1 adet bayanlar havuzu,1 adet romatizmal hastalıklar havuzu, sauna, jakuzi, fıtness center ve Klasik Türk Hamamı bulunmaktadır.Bu birimlerin dışında;masaj,bitki banyosu,parafin banyosu,çamur banyosu birimlerimiz de mevcuttur.

Termal Suyun Endikasyonları:Romatizma,lumbalgie,bel-boyun fıtığı,kireçlenme,kırık ya da felç sonrası rehabilitasyon,spor yaralanmaları.

6-Tesise Ulaşım:Ulaşım tren ve otobüsle sağlanmaktadır. Kütahya As Turizm’in Tavşanlı istikametine geçen araçları tercih edildiği takdirde yolcularımız tesisimizde inebilmektedirler.
Tren tercih edildiği takdirde ise Kütahya Otogarından Yoncalı Kaplıca Minibüsleriyle tesisimize ulaşım mevcuttur.


Ürün ve Hizmetler


#TÜTAV TERMAL #YONCALI TERMAL #KÜTAHYA OTELLERİ #KAPLICA OTELLERİ #yoncalı kaplıcaları


Benzer Firmalar