Anasayfa » Oto bakım onarım » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Oto bakım onarım » TATA SERVİS YLDIRIM TATA SERVİS 02165752636

TATA SERVİS YLDIRIM TATA SERVİS 02165752636


BOSTANCI OTO SANAYI SITESİ A BLOK NO :1 MITSUBISHI-SUZUKI SERVIS GROUP AS

Telefon1: 02165752636

Telefon2: 02165752636

Fax: 02165752636

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BOSTANCI OTO SANAYİ SİTESİ A BLOK NO 1 YILDIRIM OTO SUZUKI VE TATA SERVİS GROUP 0216 575 26 36

Şirketimiz BOSTANCI OTO SANAYİ SİTESİ TATA Servisi
Tata Marka Binek ve Hafif Ticari araçlar

TATA Yıldırım Otomotiv 1988 yılından bu yana TATA araçlar için servis olarak hizmet vermektedir.

Son sistem teknolojik test, bakım/tamir cihazlarımız ve eğitimli teknikelerlerimizle, tüm TATA marka binek araçlarınıza sınırsız hizmet vermeye her zaman hazırız.
Servis alanı içerisinde :

Mekanik Bölümü
Kaporta ve Boya Bölümü
Öndüzen ve Rot Balans Bölümü
Elektirik ve Elektronik Donanım Bölümü
Motorhane
Araç Temizlik ve Bakım Bölümü
Yedek Parça Bölümü
Bekleme Salonu bulunmaktadır.

Servis hizmeti verdiğimiz (Anadolu Sigorta, AkSigorta, Ankara Sigorta, Güneş Sigorta ve İsviçre Sigorta) sigorta şirketleri ile kaskolu araçlarınızın hasar işlemleri size hiçbir zahmet verilmeksizin takip edilip, araçlarınızın hasarı en kısa sürede giderilip eski orjinal görüntüsüyle size teslim edilecektir.

Yılların deneyimi ve ilgili eğitimler ile uzmanlaşmış servis ekibimiz, orjinal yedek parça güvencemiz, sigorta ve kasko konusunda deneyimli danışmanlarımız, rahat ve konforlu bekleme salonumuz aryıca güleryüzlü kadromuz sayesinde, araçlarınızın servis ve bakımı artık bir dert olmaktan çıkacaktır.

Sizi ve aracınızı tanışmak için en kısa zamanda YILDIRAY YILDIRIM Otomotiv` e bekliyoruz.

TATA Servis
Deneyimli ve güleryüzlü ekibimizle, haftanın 6 günü size araçlarınıza en iyi hizmeti vermek için hazırız.

Servisimizde tüm marka ve modeldeki TATA binek ve ticari araçların bakım ve servisi, TATA Garantisi altında yapılmaktadır. Kullanılan tüm yedek parçalar orjinal ürünlerdir.
Servis alanı içerisinde Mekanik, Kaporta ve Boya, Öndüzen ve Rot Balans, Elektirik ve Elektronik Donanım, Motorhane, Araç Temizlik ve Bakım, Yedek Parça Bölümleri ve Bekleme Salonu bulunmaktadır.

Aracınızın periyodik bakım süreleri veya kasko hakkındaki tüm sorularınız için lütfen iletişim sayfamızı kullanarak bize ulaşın.


Ürün ve Hizmetler


TATA SERVİS 0216 575 26 36
BOSTANCI OTO SANAYİ SİTESİ A BLOK NO 1 YILDIRIM OTO SUZUKI VE TATA SERVİS GROUP 0216 575 26 36 Şirketimiz BOSTANCI OTO SANAYİ SİTESİ TATA Servisi Tata Marka Binek ve Hafif Ticari araçlar TATA Yıldırım Otomotiv 1988 yılından bu yana TATA araçlar için servis olarak hizmet vermektedir. Son sistem teknolojik test, bakım/tamir cihazlarımız ve eğitimli teknikelerlerimizle, tüm TATA marka binek araçlarınıza sınırsız hizmet vermeye her zaman hazırız. Servis alanı içerisinde : M

#TATA SERVİS #TATA SERVİS #TATA SERVİS #TATA SERVİS #TATA SERVİS


Benzer Firmalar