mimarcayapi


Prof. Ali Nihat Tarlan Cad. Dipşar apt. No:61/2

Telefon1: 216-380 00 31

Telefon2:

Fax: 216-380 00 37

Web: mimarcayapi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Günümüzün Modern ve çağdaş tasarımlarımız ile beraber kalitemizi ve güvencemizi de sizlere yaşatmak, bunu yaparken daima mükemmeli sunmak başlıca hedefimizdir.

Geçmişin birikimleri ile geleceği hazırlayarak kaliteli yaşam çevreleri oluşturmak üzere her türlü konut, ev, işyeri, mağaza dekorasyonları ve uygulamalarını yapmaktayız.

İleri teknolojiden faydalanarak üç boyutlu çizimlerle mimarlık hizmeti veren şirketimiz, konut ve işyerlerinizi, modern hayatin sorunlarına çözüm önerileri sunarak yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Çağdaş tasarımlar ve uygulamalarından daha da ötesini sunmayı ilke edinen biz MİMARCA YAPI olarak, sizi hayalinizdeki mekanlara ulaştırmak için uzman ve deneyimli kadromuz ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.

Mimarca Yapı Emlak & Dekorasyon
İstanbul
İlhami ERDOĞAN (mimar)


Ürün ve Hizmetler

Mimarlık, emlak alım- satım, butik mobilya tasarım, komple konut ve işyeri tadilatı, mutfak dekorasyonu, banyo dekorasyonu, banyo dolabı, iç kapı, lake kapı, lake mutfak dolabı, pvc mebran mutfak ve banyo dolabı, çimston mutkfak ve banyo tezgahı, corian mutfak ve banyo tezgahı, masif parke, lamine ve laminant parke, parke sistre, duvar boyası, asma tavan, kartonpiyer, duvar kağıdı, 3dwall

#dekorasyon, tadilat #emlak, mimarlık #mobilya, seramik #boya, parke #elektrik, tesisat


Benzer Firmalar