Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » ISEN MAKINA INSAAT SANAYI VE TICARET LIITED SIRKETI

ISEN MAKINA INSAAT SANAYI VE TICARET LIITED SIRKETI


BATTALGAZI MAH. SULTAN SANAYI SITESI EGEMEN SK. D-2 BLOK NO6

Telefon1: 02166691245

Telefon2: 02166691220

Fax: 02166691220

Web: www.streetstone.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
Street Stone Istanbul merkezli bir İsen Insaat Mak. San. Tic. Ltd. Şti. Kurulusudur. Fırmamız, geçmişten gelen deneyimli kadrosu ve kaliteli ürünleri ile yurt içi ve yurtdışın da bulunan birçok taş üreticisine projelendirme, kurulum, teknik destek, bakım-onarım, yedek parça ve taş üretimini gerçekleştirmek için gerekli olan makina, kalıp, pigment, palet, fırça gibi teçhizat ve materyalleri sağlamaktadır.

Vizyonumuz

Dünya markası olan ürünlerimizle %100 müşteri memnunniyeti prensibiyle beton parke taşı ,briket bordür v.s.üreticilerinin bir numaralı çözüm ortağı ve tedarikcisi olmayı hedefleyip , bu doğrultuda ürün tedariğinden servis ve bakıma kadar bir çok hizmet sunmak ve taş sektöründe Dünya firmalarının güvendiği markalarımızla Dünya ya hizmet vermek bizim vizyonumuzun temelini oluşturmaktadır.

Misyonumuz

Başarının ve kalitenin detaylarda saklı olduğunu bilip bu yönde yerli ve yabancı taş üreticilerine kaliteli ürünlerle üretim kalitelerini yükseltmelerinde ve kazançlarını artırmalarında çözüm ortağı olmak.


Ürün ve Hizmetler


PARKET TASI MAKINASI
Yeni sektore girenler genellikle tecrube kazanmak yada kendi pazarini olusturmus ureticilerin uretimi asgari kapasitelerde tutmasini saglayan standart bir modeldir. Gunluk uretimi yapip talebe cevap verebildi icin kisa surede dosemeye gecilebilmektedir. Bircok tas modelinde briket ve bordur tipi taslarin yapiminda tecrube saglamaktadir. ST-P18M model makinamiz ureticilere sunulmus ekonomik bir cozumdur.
BIMS KALIBI, PARKE TASI KALIBI, BIRIKET MAKINASI, PARKE TASI MAKINASI, BORDUR KALIBI, BORDUR MAKINASI, BETON BLOK MAKINASI, KALIP, BETON BLOK YAPIM MAKINASI
Kalıp Özellikleri
1. Dişi Kalıplar : Parke taşı kalıplarımız yüksek karbonlu, sertleşme kabiliyeti yüksek özel çelik malzemeden, yüksek hassasiyetli CNC tezgahlarda işlenip, talebe göre özel ısıl işleme tabi tutularak sertleştirilmektedir.

2. Üst Kalıplar : Esnemeye ve kopmaya karşı dayanımlı özel konstrüksiyonlardan imal edilir. Özel kaynak yöntemleriyle mukameveti arttırılmaktadır.

3. Baskı Pabuçları : Yüksek karbonlu, sertleşme kabiliyeti yüksek özel çelik malzemeden, yüksek hassasiyetli CNC tezgahlarda işlenip özel ısıl işleme tabi tutularak sertleştirilmektedir.

4. Yarım Taşlar : Talebe göre istenen adette yarım taş için dişi kalıpta gözler üretilir.

5-6-7. Baskı pabuçları kopma dayanımı yüksek özel setüskurlar ve gevşemeye karşı korumalı özel somunlar ve pullarla sıkılarak bağlanmaktadır. Kalıplar mukavemet analizleri yapılarak uygun çeper kalınlıklarında üretilmektedir.

Briket kalıpları talebe göre demonte yapılabilmektedir. Demonte olmasının en önemli avantajı aşınan baskı, maça ve kalıp iç duvarlarının değiştirilebilmesidir. Böylece kalıp ömrünü doldurup aşındığı zaman sadece iç kalıp ve baskılar değiştirilerek mevcut kalıp kullanılmaya devam edilmekte, böylece maliyet daha düşük seviyede tutulabilmektedir.

Parke Taşı Makinası


MODEL ST-P18M

Yeni sektore girenler genellikle tecrube kazanmak yada kendi pazarini olusturmus ureticilerin uretimi asgari kapasitelerde tutmasini saglayan standart bir modeldir. Gunluk uretimi yapip talebe cevap verebildi icin kisa surede dosemeye gecilebilmektedir.

Bircok tas modelinde briket ve bordur tipi taslarin yapiminda tecrube saglamaktadir. ST-P18M model makinamiz ureticilere sunulmus ekonomik bir cozumdur.

MODEL ST-P25A

Bu standarttaki makinemiz tecrube kazanmis ve musteriportfoyunu gelistirmis ureticiler icin tavsiye edilmektedir. Kisaca 1 ve 2 nolu dereceyi bitirmis olan ureticileri hedeflemektedir. Bu noktada alicilara ust kalitelerde urunler saglayabilir ve otomasyon sistemine gerek duymadan gerekli olan uretim kapasitesine ve pazara cevap verilevbilmektedir.
Bu tip makinalar size kolay finansman ile gerekli olan kapasitelere ulasmanizi ve is gucunden derece 1 ve 2 ye gore one gecmenizi saglamaktadir.
Uretimde kullandiginiz karisim tipini degistirebilir ve kolaylikla verim alabilirsiniz.

MODEL ST-P36A

Bu tip makinalar uretimin en yogun oldugu tesisler icin tavsiye edilmektedir. Ureticilerin yuksek kar ve dusuk birim maliyetlerini hedefledigi sistem gunumuzde 3 ve 4 uncu dereceyi asmis ureticler icin uygun ve kullanislidir.
Yetkin kadro ile ve profesyonel tasarimlar esliginde hazirlanan urunler uzmanlar tarafindan kontrol edilip pazara sunulmaktadir. Hedef pazari elinde tutmak isteyen ve olagan musteri portfoyunu genisletmek amaci ile bu tarz tesislerin kurulmasinda fayda vardir.
Ureti

#BIMS TASI #BRIKET KALIBI #PARKE TASI MAKINASI #BORDUR TASI #BRIKET MAKINASI


Benzer Firmalar