İZOMEB A.Ş.


Akman Plaza Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No: 61/25 Balgat 06530 Çankaya Ankara

Telefon1: +90.312.286 03 81

Telefon2:

Fax: +90.312.286 03 82

Web: www.izomeb.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:-
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İzolasyon konusundaki bilgi ve deneyimden en iyi şekilde istifade etmek, müşterilere en kaliteli hizmeti sunmak için partnerlerin en iyilerden seçilmesi gerekmektedir. İzomeb kurulduğu günden bu yana daima bu anlayışla ilerlemekte ve ucuz ama eksik çözümler üretmektense kaliteli ve optimum maliyetli çözümler üretmektedir. Bu kapsamda, çalışılan tüm partnerler global ölçekte öncü firmalardan seçilmekte, birçok projenin geliştirilme aşamasında partner firmalarla işbirliği içerisinde ilerlenmektedir. Böylelikle hem projeye en uygun çözümün tespit edil mesi ve en uygun ürünle projenin gerçekleştirilmesi sağlanmaktadır. Teslim edilen tüm projelerde İzomeb garantisi olduğu gibi, partner markaların da garantisi bulunmaktadır.

Proje aşamasında, partner firma görüşleri de alınarak en uygun çözümler planlanmakta ve bilgisayar ortamında da müşterilere sunum yapılmaktadır.

Teknik olduğu kadar estetik anlamda da en uygun çözümler geliştirilmekte, bu kapsamda müşterilere tasarımsal esnekliklerde sunulmaktadır. Müşteriye birden farklı tarzda görüntü sunulmakta ve müşterinin izolasyon işleminden sonra cephe görüntüsünü renk ve dizayn olarak tercih etmesi sağlanmaktadır. Bilgisayar ortamında sunulan ve müşterinin onayını almış olan görüntü, izolasyon sürecinin sonunda %100 benzerlikle müşteriye teslim edilmektedir.

İzomeb yaptığı çalışmalarda müşterinin projeyi zihinde canlandırma yöntemi ile algılamasını değil, birebir görerek onaylamasına hassasiyet göstermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Tüm Uygulamalarda;
•DIN 4102 - B1 TSEN 13501 - E SINIFI - ETAG 004 - TS 7847 - EOTA normlarına / sertifikalarına sahip ürünler kullanılır.
•Sözleşmeyle birlikte bina ve 3.şahısları da kapsayan ALL RİSK SİGORTASI yapılır.
•Bina dış görünümü için 3D MAX (3 boyutlu) ile renk projeleri hazırlanır ve fotoğraf kalitesinde yönetimlere sunulur.
•Çalışma esnasında, güvenli asansörlü platform iskele sistemi kullanılırken, diğer iş güvenliği esaslarına da dikkat edilir.
•Mantolama yapılırken, çelik çivili dübel kullanılarak uygulanan mantolamanın uzun ömürlü olması sağlanır.
•Sözleşmede taahhüt edilen sürede iş teslim edilir.
•Ürün için 5 yıl, işçilik için 10 yıl garanti verilir.
•Firmamız İZODER ( Türkiye İzolasyoncular Derneği ) üyesidir.

# # # # #


Benzer Firmalar