BASKAN SU


yakacık

Telefon1: 0530 612 97 35

Telefon2: 0534 928 07 42

Fax:

Web: www.tankersu.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BAŞKAN SU OLARAK MÜŞTERİLERİMİZE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEDEN EN SAĞLIKLI ŞEKİLDE HİZMET SUNMAKTA VE AYNI KALİTEDE FALİYET GÖSTERMEKTEYİZ....
0530 612 97 35 -- 0534 928 07 42

BASKAN SU ) Tanker Suyu sektöründe kaliteye ve piyasaya yön veren bir kuruluş yapısına ulaşarak kaliteyi bütün insanlık yararı için kullanmak, ve siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak amaçlı kurmuş olduğumuz firmadır.


Müşteri memnuniyeti üzerine kurulu firmamız Hizmet anlayışımız, ve profesyonel kadromuzla, tüm müşterilerimize en kısa zamanda, en uygun ve en doğru hizmeti sunmaktır.

Tanker suyunda suyun temiz ve kaliteli olması tankerlerin periyodik bakımlarının zamanında ve doğru şekilde yapılması önemlidir.


Tanker su satışında tankerlerin bakımlı suyun hijyenik düzeyde olması önemlidir. Alacağınız tanker suyun kalitesinden emin olunuz.

Firmamız iyi hizmet geri döner mantığıyla müşterilerini memnun etmenin çabası içerisinde siz değerli müşterilerimizden telefonlarını 7/24 beklemekteyiz..
İddaa ediyoruz suyumuzun kalitesinden memnun kalmayan müşteri ücret ödemesin..

İLETİŞİM :: 0534 928 07 42 -- 0530 612 97 35


Ürün ve Hizmetler


Havuz suyu havuz suyu satışı baskan su
HAVUZ SUYU & HAVUZ DOLUMU Özellikle havuz suyu tedarikçiliği konusunda deneyim sahibi olan Başkan Su, havuz suyunu Yakacık`taki kuyularından sağlamaktadır Fiirmamız kendi artezen kuyularımızdan günde 1000 ton havuz suyu sağlayabilmekteyiz. Sağladığımız hersudan 500 tonda bir numuneler alınarak tahlil ettirmekteyiz. Havuzlarda kullanılacak suyun kesinlikle profesyonel bir firma tarafından deneyimli personeller tarafından doldurulması gerekmektedir. Havuzlarınızda klorlama, Ph dengele
TANKER SUYU & TANKER SUYU SATIŞI Tanker suyunda suyun temiz ve kaliteli olması tankerlerin periyodik bakımlarının zamanında ve doğru şekilde yapılması önemlidir. Tanker suyu satışında tankerlerin bakımlı suyun hijyenik düzeyde olması önemlidir. Alacağınız tanker suyun kalitesinden emin olunuz. HAVUZ SUYU & HAVUZ DOLUMU Özellikle havuz suyu tedarikçiliği konusunda deneyim sahibi olan Başkan Su, havuz suyunu Yakacık`taki kuyularından sağlamaktadırFiirmamız kendi artezen kuyularımızdan günde 1000 ton havuz suyu sağlayabilmekteyiz. Sağladığımız hersudan 500 tonda bir numuneler alınarak tahlil ettirmekteyiz. Havuzlarda kullanılacak suyun kesinlikle profesyonel bir firma tarafından deneyimli personeller tarafından doldurulması gerekmektedir. Havuzlarınızda klorlama, Ph dengeleme, yosun giderici gibi ilaçlamalar yapılsa da kullanılan suyun içme suyuna yakın nitelikte olması siz müşterilerimizin sağlığı açısından çok önemlidir. Havuz suyunda ilk adım uygun bir pH seviyesi sağlanmalıdır.Düşük pH `ın sebep olduğu korozif şartlar havuzun yapısına ve borularda ciddi bir biçimde zarar verebilir, ciddi paslanma problemleri yaratabilir. Yüksek pH ın sebep olduğu kısır, su kanallarını ve filtrelerini tıkar. Havuz yüzeyi ve ekipmanları üzerinde artık bırakır.Uygun kimyasal madde düzenlenmesi için her gün su testleri yapılarak; havuz yapısının daha iyi korunması ve havuz suyunun ömrünün artmasına katkı sağlamaktadır..KULLANMA SUYU SATIŞI Kullanma suyunu Anadolu yakası kartal yakacıkdaki kuyumuzdan elde etmekteyiz. Otel İşletmelerine, Villalara, Rezidanslara, İş yerinize, Sitelere, Çiftliklere, Restoranlara, Oto Yıkamalara, Parklara, Havuzlara, Kullanma suyu olarak vermekteyiz… SANAYİ SUYU & FABRİKA SUYU SATIŞI Sanayi suyunda suyun ince ebetta ( sert olmaması çok önemlidir. Başkan Su olarak suyumuzun kalitesi üst düzeyde olup her(1000)tonda numunelerle analizleri yapılmaktadır. Suyunuz tarafınıza ulaştırılana kadar personellerimizden bilgi alınmaktadır.İNŞAAT SUYU & ŞANTİYE SUYU SATIŞI İnşaatlarınızın ve şantiyelerinizin ihtiyaçlarını gerek 8 tonluk gerekse 22’ tonluk tankerlerimizle siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir. Özellikle şantiye sahasında toz engelleme çalışmaları konusunda deneyim sahibi ekibimizle her an hizmetinize hazırız.. PEYSAJ SUYU & BAHÇE SULAMASI Sulama suyunda suyun temiz ve kaliteli olması önemlidir. Sulama alanlarında pzaj sulamasında suyun oksijenin üst düzeyde olması önemlidir. Eğer sudaki oksijen az ise sulama yaptığınız alanlarda çimler, çiçekler, seralarda bahçe alanlarında sararmalar görünmektedir .Alacağınız suyun kalitesinden emin olunuz. OTOYIKAMA SUYU SATIŞI Başkan Su olarak 7 gün 24 saat İstanbul Anadolu yakasındaki oto yıkamalarınıza anında kullanma suyu sağlamaktayız.Oto Yıkamalarda kullanılan suyun kalitesi ve sertlik değeri çok önemlidir. Siz değerli müşterilerimize sağlayacağımız kullanma suyunu; kendi kuyularımızdan ve kendi tankerlerimizle sizlere ulaştırmaktayız.HİZMET BÖLGELERİMİZYakacık , Samand

#kullanma suyu #havuz suyu #havuz dolumu #tanker sucu #tanker suyu


Benzer Firmalar