Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » doğan kapitone ve vatka tekstil

doğan kapitone ve vatka tekstil


zafer mah ayşeçavuş sok no 1 yenibosna bahçelievler

Telefon1: 0212 451 62 60

Telefon2: 0532 667 44 52

Fax: 0212 451 94 55

Web: www.doganvatka.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1984
Çalışan Sayısı:90 (Yönetici:8 | Memur:3 | İşçi:79
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var


Doğan olarak omuz vatkası kol balığı Kapitone İle Gögüs Kap’ı üretim ve pazarlamasında lider ve örnek kuruluş olmaktan gurur duyuyoruz. 25 senelik deneyimimiz, profesyonel ekibimiz ve yeni teknolojilere yatırımlarımız sayesinde geldiğimiz bu noktayı en iyi betimleyen bilgi Türkiye’den Avrupa, Amerika ve Orta Doğu’ya ihracat yapan kaliteli hazır giyim üreticilerinin %92’sinin ihtiyaçlarını karşılamamızdır. Artan Doğan ihracatları ile büyüyen müşteri portföyümüz sayesinde dünyanın dört köşesine ulaşmayı başarıyor, hem trendlerin takipçisi hem de geliştiricisi olarak modadaki önemli konumumuzu istikrarla koruyoruz.

Kaliteli omuz vatkası üretme hayalimizi ilk defa 1984’de Doğan Vatka çatısı altında hayata geçirdik. 1994’te profesyonel üretim ve pazarlama takımımız Doğan ismini aldı. Fakat, yüzde yüz Türk sermaye ile modern teknolojiye ciddi yatırımlar yapıp Doğan’ı sektörün önder kuruluşu haline getirdik. Oeko-Tex Standard 100 sertifikamız da üretimdeki yüksek standartlarımızın önemli bir örneğidir.
Doğan’da ürünlerimizi, müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını anlayarak müşteriye özel çözümlerle tasarlıyoruz. Teknik ve konfeksiyon bilgimiz ile tecrübeli ekibimiz sayesinde müşterilerimize vatkalarında yaratılabilecek en iyi şekli, uyumu ve görünüşü sunarak özel modeller geliştiriyoruz. 10,000’den fazla farklı modelimiz bu benzersiz ilginin sonucudur. Ayrıca hammade stoğu bulundurmamız ve siparişleri talepler doğrultusunda en kısa sürede sevk edebilmemiz, önemli Türk üreticilerin Doğan’ı tercih etmelerinin nedenlerinden sadece bir kaçıdır.

Omuz vatkası ve kol balığı üretimimizin yanısıra, Soğuk Sprey Laminasyon Gögüs kap’ı servisimizi müşterilerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu sistem sayesinde, ısıl işlemde yaşanılan sorunları tamamen ortadan kaldırıyor; böylece tekstil sektörünün pek çok alanında ihtiyaç duyulan laminasyon işlemine kalite katıyoruz.
Daima değişimde olan moda endüstrisinin gereksinimlerini sağlamak için hazırız ve sizin yanınızdayız.

Doğan olarak global tekstil sektörünün deneyimli ve güvenilir bir partneri olmaktan sevinç duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


vatka kapitone göğüs kabı imalatı
ürünlerimiz kendi imalatımızdır kaliteli ve 1. sınıf malzemeden üretilmektedid
vatka kapitone tela glop keçe fitillik
vatinli reçmeli vatka
biz doğan vatka olarak vatka, ve tüm çeşitleri, kapitone, göğüs kabı, imalatımızla ve tela, elyaf astar fitillik ceplik yaka altı vb ürünlerin satışını yapmaktayız sizinlede çalışmaktan büyük mutluluk duyarız.

#vatka kapitone #göğüskabı glop #tela astar #elyaf ceplik #fitillik yakaaltı


Benzer Firmalar