7 RENK AJANS ORGANİZASYON


Ataşehir / İstanbul

Telefon1: 05346838293

Telefon2:

Fax:

Web: www.7renkajans.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaptığı işte, belirlediği standartlarla sektöre yenilikler katan 7 Renk Ajans, bu konuda sürati ve hizmet kalitesini artırmak için, uzmanlaşmaya ve kurumsallaşmaya gitmiştir. Kendi içyapısındaki şekillenmeyi tamamladıktan sonra, teknoloji ile fotoğraf sanatını birleştirmeyi başaran 7 Renk Ajans, bu alanda sektördeki diğer kuruluşlara da yeni ufuklar açmıştır.

7 Renk Ajans deneyimli, enerjik ve işine sevdalı bir ekibin eseridir. Bu amaçla, sağlıklı büyüme bilinciyle birikimlerini daha iyi bir hizmet için yatırıma dönüştüren bir yapıyı benimsemiştir.

Kalite politikamız: İşini seven ve alanında uzman bir ekibin yaptığı işi öncelikle kendisinin beğenmesi esasına dayanır.

Bu 7 Renk Ajans`ın markalaşma faaliyetlerinin en önemli ayaklarından birini oluşturmaktadır.

Vizyonumuz: Fotoğrafçılıkta teknolojiyi yakından takip edip, dünya kalitesine uzanan yatırımcı, yaratıcı enerjik çağdaş bir çizgiyi benimsemek ve bunu sürekli hale getirmektir.

Misyonumuz: Mevcut yapıyı koruyup şirket profilimizi günden güne geliştirerek müşterilerimize sanatı ve teknolojiyi birleştirerek sunmak müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkartmaktır.


Ürün ve Hizmetler

Klasik, bilindik düğün fotoğraflarını unutun biz farklı ve yenilikçi anlayışımız ile düğün ve nişan fotoğraflarınızı düğün hikayesi tarzında çekiyoruz. Uzman personelimizle ve profesyonel ekipmanlarımızla sizlerleyiz. Dış ortam düğün ve nişan çekiminde 8 yıllık deneyimimizle her zaman yanınızdayız. Her türlü Organizasyon ihtiyacınızda` da sizlerleyiz.

HEDİYE: Çekim için anlaştığımız çiftlere 200 tl değerinde düğün günü kullanacakları barkovizyon filmi hediye!!

Not: Hediye barkovizyon için resimler gelin ve damadın küçüklüğünden itibaren çekilmiş fotoğrafları kapsamaktadır. Müzik seçimini çiftlerimiz kendileri yapabilmektedir.

Paketlerimiz için irtibata geçebilirsiniz.

# # # # #


Benzer Firmalar