Sunumax


Eskibağdat cad. No:19/5 Altıntepe - Maltepe

Telefon1: 2165180088

Telefon2:

Fax: 2165181422

Web: www.sunumax.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

SunumaX internet tabanlı bir servis olup web sayfanıza şirketinizin kimliğini yansıtacak gerçek bir karakter koymanıza yarar. Kurum kimliğinizi ancak sizin belirleyeceğiniz karakterler yansıtabilir. SunumaX, sizin belirleyeceğiniz insanları kullanarak sitenizin etkileşimini arttırıyor. Ürünlerinizi, hizmetlerinizi tanıtmak için, SunumaX’ın size sunacağı modellerden birini kullanabileceğiniz gibi, kendiniz veya belirleyeceğiniz başka kişiler de gerekli tanıtımları yapabilirler.

Ortalama bir ziyaretçi web sayfanızda 30 saniye den fazla dolaşmıyor. Eğer bu kısa zaman içinde ziyaretçilerinizin dikkatini çekemezseniz, bu satış potansiyelini boşa harcamış olacaksınız.

Bize hazırladığınız bir konuşma metnini (script) gönderdiğiniz taktirde üç (3) iş günü içinde ürününüzün veya hizmetinizin profesyonel oyuncular tarafından hazırlanmış sunumunu hazırlıyoruz. Web üzerinden yapacağınız tanıtımlarda SunumaX’ın size yardımcı olması için hemen iletişime geçin. Ziyaretçilerinizi müşterilere dönüştürün!


Ürün ve Hizmetler

WebSunu, web tanıtım, Online aktör, canlı sunum, çerçevesiz video, interaktif video, konuşan web, konuşan site, web karakter, insanlı karşılama, konuşan web

# # # # #


Benzer Firmalar