Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » ANKARA İzolasyon » GRG İNŞAAT YAPI MLZ.PAZ.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

GRG İNŞAAT YAPI MLZ.PAZ.İTH.İHR.SAN.TİC.LTD.ŞTİ


1180 sokak.No:25 OSTİM YENİMAHALLE

Telefon1: 08505321814

Telefon2: 05336813559

Fax:

Web: www.grginsaat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


GRG İNŞAAT American Siding,Dış Cephe Kaplama,Çelik konstrüksiyon, Şıngıl,Çatı kaplama , Pergule,Teras kapatma işleri ile hizmet vermektedir.Bugün Türkiye ve Ankara'nın her köşesine uzanan hizmet ağı ile müşterileriyle buluşmaktadır. TEL: 05336813559 TEL:0850 5321814 WEB ADRESİ:http://www.grginsaat.com.
Grg İnşaat Kaliteli çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile müşterilerinin isteklerini daha ekonomik, daha kaliteli ve daha hızlı olarak karşılıyor.Kurulduğu günden itibaren, koşulsuz müşteri memnuniyetini hedef edinen GRG İNŞAAT sistemli bir hizmet anlayışıyla bugünlere gelmiştir.
Firmamızın 20 yıldır faaliyet göstermektedir.İlk kuruluş yıllarında Çelik konstrüksiyon la çalışmalarına başlamış bulunan firmamız gelişen teknoloji ve ihtiyaçlar karşısında 2003 yılnda PVC sektöründe yer almıştır.2006 yılından itibarende American Siding,ve Mantolama ısı yalıtım sistemleri ile sektörde yerini almıştır kurulduğu ilk günden itibaren, müşteri ve çalışan memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı; müşteri isteklerini teknik çözümlerden taviz vermeden en hızlı, en kaliteli ve düşük maliyetle karşılamayı amaç edinmiştir. Bu amaçlar ve bilinç doğrultusunda tamamlanan her iş, bir sonraki iş için en önemli referans olmuştur. Bugün Türkiye ve Ankara'nın her köşesine uzanan hizmet ağı ile müşterileriyle buluşmaktadır.
Kalite ve hizmet üretmek noktasında müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutan..
Müşterilerimizin zamanına ve haklarına saygı duymak, Çalışanlarımıza değer vererek moral değerlerini yüksek tutmaktır. GRG İNŞAAT bir doğa dostudur. İnsanlığa ve doğaya saygı duymaktadır
. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en üst seviyede karşılamak,
• Yasal ve mevzuat şartlarına uymak,
• Kalite ve güven bakımından aranan marka olmak,
• Ürün kalitesine ve insan sağlığına tavizsiz önem vermek,
• IQ CERT ISO 9001-2000 Standardı ve kalite yönetim sisteminin şartlarına ve diğer standartlara uymak,
• Sürekli gelişmeyi sağlamak,
• Görev, taahhüt ve politikamızdır


Ürün ve Hizmetler

#americansiding, #siding, #yalıbaskı, #americansidingrenk, #sidingrenk, #sidingAnkara, #americansidingAnkara, #dışcephesiding, #dışcepheamericansiding, #amerikansidingfiyat, #Ankarasiding, #Ankaraamericansiding, #Ankaracephekaplama, #Ankaradışcephe, #Ankaramantolama, #binagiydirme, #cephekaplama, #cepheyalıtımı, #cepheizolasyonu, #sidingfiyat, #fiyatsiding

##siding ##americansiding ##sidingrenkleri ##sidingfiyatları ##çelikkonstrüksiyon


Benzer Firmalar