Arama Sonuçları Lila Yazılım, Web Tabanlı Muhasebe Programı


Büyükdere Caddesi. Gülbahar Mahallesi. Oya Sokak. Yıldırım Apt. No:2 D:3 34394 Şişli/ISTANBUL

Telefon1: 02123563216

Telefon2:

Fax:

Web: www.lilayazilim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Lila Yazılım; tamamen yerli mühendislik, araştırma ve danışmanlık hizmetleri ile desteklenmiş ve bilişim dünyasında donanım ve yazılım alanında meydana gelen gelişmeleri dikkate alarak, Web tabanlı Yazılım çözümleri, Kurumsal Web sitesi, IT danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Firmamız; işletmenizde kaynakların planlanması ve bu planlama sonucunda maliyetlerin düşürülerek karlılığın artırılması ve işletme bilgilerinin kontrol altına alınarak stratejik karar destek sistemlerinin oluşturulmasını hedeflemektedir.

Kurumsal Web Sitesi çözümlerimiz; şirketinizin dış dünyaya açılan penceresi olacak. Vizyonunuzun tüm dünyaya tanıtımını kolay ve etkili bir biçimde sağlayacak, müşteri yelpazenizi genişletecektir.


Misyon

Uluslararası yazılım alanında öncü bir firma ve marka olarak kurumsal pazarda


Ürün ve Hizmetler


Web Tabanlı Muhasebe Yazılımı
Web tabanlı özelliğiyle her noktadan kolay ve hızlı erişim imkanı sunan Lila Ticari, işyerinize çakılı kalmadan, sürekli pazarda olma imkanı verirken; diğer taraftan da işlerinizi kolay yönetme ve ona tam hâkim olma imkanı bulacaksınız.

muhasebe programıi, web tabanlı yazılım, web tabanlı muhasebe, mobil yazılım, stok takibi, cari takip, Barkod takibi, Ticari Yazılım, web tabanlı, internet tabanlı

#muhasebe programıi, web tabanlı yazılım #web tabanlı muhasebe, mobil yazılım #stok takibi, cari takip #Barkod takibi, Ticari Yazılım #web tabanlı, internet tabanlı


Benzer Firmalar