Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ANTALYA Akaryakıt » ABM Akyol İnş.Turizm Tic.ve San.Ltd.Şti

ABM Akyol İnş.Turizm Tic.ve San.Ltd.Şti


Sedir Mh.Akın Cd.No:40

Telefon1: 3341314

Telefon2: 3341309

Fax: 3457872

Web: abmakyol.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:11
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Hakkımızda
Akyol Ticaret ismiyle 1985 yılında hırdavat ve kereste satışı ile başladığımız ticari hayata 1994 yılında işletmede değişiklik yaparak ABM AKYOL inş.Tur.Tic ve San. Ltd. Şti. adı altında ticari hayatımıza devam ettik.1994 yılında gelecek gördüğümüz boya sektörüne kereste ve hırdavat ticaretini bırakarak başladık.Bu sektörde inşaat sektörünün bir kolu olduğu için zorlanmadan mevcut müşteri portföyümizle çıktığımız pazarda heryıl yeni müşterilerin katılmasıyla daha da geliştik.1995 yılında kardeşim Bülent Akyol’un aramıza katılması ile daha aktif hale geldik.Bu sektötdeki 26 yıllık bir geçmişe sahip olan tecrubeli kadromuzla kusursuz hizmeti ilke edindik.

Boya sektörüne girdiğimiz 1984 yılından beri farklı firmaların ürünlerini pazarladıktan sonra istikrarı bugünkü çalıştığımız firmada yakaldık.Müteferrik alışlar yaparken 1999 yılında önce uygulama bayiliğini daha sonra 2002 yılında toptancı bayiliğini alarak ticari hayatımıza devam ettik.

2002 yılının Ağustos ayında KALETERASİT- KALEKİM firmasının yapı kimyasalları, boyaları, cephe kaplamaları, sıva ve mantolama malzemeleri dağıtıcı bayiliğini alarak ürünlerin dağıtımına başlamıştır.

Bunun yanı sıra ahşap boyaları ile ilgili sentetik, selülozik, Ahşap emprenye ve ithal boya, verniklerini de pazarlayarak müşterilerine hizmet
vermekte olup; ABM AKYOL firması sektöründe hizmet konusunda Antalya – Burdur lsparta ve ilçelerinde önde gelen firmalarından birisidir.

2004 yılının Nisan ayında KALECOLOR markalı ürünlerin pazara sunulması ile pazarladığımız ürün yelpazesi genişlemiştir. İthal ahşap boyalar ve emprenye malzemelerinde PROTİM SOLİGNUM İngiliz patentli ürünleri de pazarlamaktadır.
2010 yılında pazardaki talepler doğrultusunda banyo dolapları, bataryalar ve özel seramik satışlarına başladık.Gelecek gördüğümüz iki yeni ürünüde plazma ısıtıcı ve güneş kollektörlerini de müşterilerimize sunmaktayız.Firmamız boya uygulama ve satışın dışında ısı , su yalıtımı ve mantolama ile ilgili uygulamalarla da hizmet vermektedir.
Hedefimiz daha büyük kitlelere iyi ve kusursuz hizmet vermektir.


Saygılarımla;
Abdurrahman AKYOL
Yönetim Kurulu başkanı


Ürün ve Hizmetler

BOYA
SIVA
MATOLAMA
ISI, SU VE SES YALITIMI
BANYO DOLAPLARI

#KALE BOYA #MANTOLAMA #ISI,SU YALTIMI #BANYO DOLAPLARI #


Benzer Firmalar