TRUFPARCAKONTÖR


hürriyet cad no 93 belenbaşı buca izmir

Telefon1: 5327317210

Telefon2: 2324276339

Fax: 2324276339

Web: www.trufparcakontor.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:0

Kontör Sistemi ,online kontor,parça kontor,ucuz kontor,BEDAVA BAYİLİK,Avea kontor ,Vodofone kontor,Turkcell parça kontor
*Hazırlamış olduğumuz parça kontör sistemi sayesinde kendinize bayiler oluşturup bayilerinize kredi yükleyip turkcell-avea-vodafone parça kontör ve direk numaraya yükleme aktif kontör satışı yapabileceksiniz. Parça Kontör Sistemimizde sayfalardaki tüm yönetimi tamamen yönetim panelinden yapabileceksiniz.

BU SİSTEM SAYESİNDE NELER YAPABİLİRSİNİZ ?
Bu sistem sayesinde kurduğunuz bayilere Turkcell , Vodafone ve Avea Şebekelerine yönetici panelinden belirlediğiniz kontör miktarları kadar kontörler sağlıyabileceksiniz.

RAPORLAMA
Sistemimizde bayiler kendi panelinde geçmiş işlemlerini ve gün sonu raporlarını siz de yönetici panelinde tüm bayilerin yaptığı geçmiş işlemleri ve gün gün raporlarını görebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


parça ve tam kontör yükleme
Kontör Sistemi ,online kontor,parça kontor,ucuz kontor,BEDAVA BAYİLİK,Avea kontor ,Vodofone kontor,Turkcell parça kontor *Hazırlamış olduğumuz parça kontör sistemi sayesinde kendinize bayiler oluşturup bayilerinize kredi yükleyip turkcell-avea-vodafone parça kontör ve direk numaraya yükleme aktif kontör satışı yapabileceksiniz. Parça Kontör Sistemimizde sayfalardaki tüm yönetimi tamamen yönetim panelinden yapabileceksiniz. BU SİSTEM SAYESİNDE NELER YAPABİLİRSİNİZ ? Bu sistem sayesinde kurdu
Parça Tam Kontör Bayiligi Turkcell Avea Vodafone
Online Fatura Tahsilatı için Fatura bayilikleri verilmektedir... operatörlere ait tam ve parça kontör fiyatlarına ulaşmak için bayimiz olunuz.... Fatura Tahsilatı bayiliği için TIKLAYINIZ... Truf parça kontör; TÜRKCELL, VODAFONE ve AVEA operatörlerinin yetkili alt dağıtıcısıdır. Web sitemize ücretsiz bayi başvurusu yaparak; sizde hizmet ve müşteri pörtföyünüzü genişlete bilirisiniz.
Trufkontor Turkcell Avea Vodafone operatörleri için farklı adet ve seçeneklerde, Tam kontör, Kart kontör ve parça kontör satışı yapılan ve Bayilikler veren firmadır. Amacımız tüm gsm operatörlerinin, kontörlü hat kullanıcılarının, kontör ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri için nihayi müşteriye satış yapan işletmelere, parça kontör bayilikleri vererek ticari çözüm ortaklıgı yapmaktır.

#parça kontör #jet tl kredi yükle #parça kontör satış #ucuz kontör #parçakontör bayilik


Benzer Firmalar