Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » ESKİŞEHİR Akaryakıt » ÖBM ÖZCAN BÜRO MOBİLYA

ÖBM ÖZCAN BÜRO MOBİLYA


Akçağlan mah. Yunusemre cad. 24/B

Telefon1: 02222341082

Telefon2: 02222212510

Fax: 02222200476

Web: www.öbm.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖBM ÖZCAN BÜRO MOBİLYA ÇELİK EŞYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ 1986 yılı içersinde kurulan ofis sistemleri,ahşap büro mobilyaları,oturma grupları, masa ve sandalyeleri ile bu sektörde yer almaktadır.
Firmamız sürekli değişim içinde olan ofis ve ev yaşantınıza üretkenliğin ve yaratıcılığın pozitif olduğu keyifli, dinamik bir çalışma ortamı sağlamayı amaçlamıştır Aynı zamanda şirketimiz yüksek kalite anlayışı ve satış sonrası hizmeti ön planda tutan bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlemektedir. Bunun içinde pazar tüketici ve sektörel gelişmeleri takip ederek sürekli gelişmeyi ilke edinmiştir.
ÖZCAN BÜRO MOBİLYA TSE,HYB kalite belgelerine sahip olup tüm ürünleri fabrika hatalarına karşı 2 yıl garantilidir.
ÖZCAN BÜRO MOBİLYA, ürün yelpazesinin genişliliği, büro sistemlerindeki çeşitliliği ile müşterilerine en kısa sürede, (kaliteden ödün vermeden) ürün teslimi yapan merkezinde en iyisi olan iç ve dış pazarda tercih edilen bir markadır. 5000 metrekarelik kapalı modern tesislerimizde üretilen ürünlerimizi müşterilerimize sunmaktayız.
ÖZCAN BÜRO MOBİLYALARI modüler ofis sistemlerinin yanısıra,özel proje dekorasyon uygulamaları, dershane, okul, yurt, otel, hastane, yemekhane, iş merkezleri ve işletmelerin tefrişatını da gerçekleştirmektedir.
İlkemiz; Kaliteden ödün vermeden sürekli daha iyiye ulaşma çabası, müşteri odaklı yenilikler ve kişiye özel alternatif çözümlerle daima var olmaktır...
ÖZCAN BÜRO MOBİLYALARI’YLA YAŞAMANIZI KOLAYLAŞTIRIN!...


Ürün ve Hizmetler


Ofislerde Bahar Kampanyası
Böyle kampanya görülmedi. 1 ad. makam masası, 1 ad. dolap, 1 ad. sehpa, 1 ad. üç çekmeceli etejer, 1 ad. dökme süngerli makam koltuğu, 2 ad. dökme süngerli misafir koltuğu. 1149 TL + KDV.
ÖBM ÖZCAN BÜRO MOBİLYA ÇELİK EŞYA SAN.TİC.LTD.ŞTİ 1986 yılı içersinde kurulan ofis sistemleri, ahşap büro mobilyaları, oturma grupları, masa ve sandalyeleri ile bu sektörde yer almaktadır.

#öbm , özcan büro mobilya #koltuk,masa,sandalye #askılık,dolap,oturma grubu #para kasası #çelik dolaplar


Benzer Firmalar