Anasayfa » Estetisyenlik » Güzellik ve Bakım » İSTANBUL Estetisyenlik » ESTETİSYENLİK KURSU GONUL İNANIR GİN AJADEMİ GÜZELLİK UZMANLIĞI

ESTETİSYENLİK KURSU GONUL İNANIR GİN AJADEMİ GÜZELLİK UZMANLIĞI


Vişne Sk. 34 Kadıköy Anadolu Yakası

Telefon1: 05324306431

Telefon2: 0216 348 1108

Fax: 0216 348 1108

Web: www.inanirestetisyenlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

M.E.B ye bağlı İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ve Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy`de kurulu Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenlik Kurslarımızda Türkiyenin en iyi okullarının sahip olduğu üstün teknoloji ve sektöre yıllarını vermiş uzman kadro ile bugüne kadar sayısız başarılı estetisyenler mezun ettik.

-Kurslarımız kaliteli bir eğitim ile mümkün olan Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenliği meslek edinmek isteyen bayanlara hizmet vermeye devam etmektedir.
-Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenlik Kurslarımızdan mezun olan her öğrenci, alanında çalışabilecek mesleki yeterlilik seviyesine ulaştırılmaktadır.
-Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenlik Eğitim sırasında kullanılan cilt bakım ürünleri ve makyaj malzemeleri okulumuz tarafından karşılanmaktadır.
-Güzellik Uzmanlığı / Estetisyenlik eğitimi süresince kursumuzda Christina Kozmetik ürünleri kullanılmaktadır.

-Salon kurmak isteyen her estetisyene 5 000 Euro İŞ KREDİSİ.
-Mezun olan estetisyenleri İŞE YERLEŞTİRME GARANTİSİ veriyoruz.
-Salon açmak isteyen estetisyenlerimize DANIŞMANLIK yapıyoruz.
-Peşin ödemelerde İNDİRİM yada VADE FARKSIZ ödeme imkanı sunuyoruz.

M.E.B müfredatının dışında özel eğitim olarak; Kalıcı Makyaj, üst lisans Profesyonel Makyaj, Lazer ve IPL pratik-teorik uygulama eğitimleri, Kirpik Perması, Ekme Kirpik, Kaş-Kirpik Boyama ve Protez Tırnak Manikür ve Pedikür, KAvitasyon-Vakum-RF- Pasif Jimnastik, Lenf Drenaj gibi eğitimleri verilmektedir.

Yılların verdiği deneyim ve profesyonel eğitimen kadromuzla Türkiye`nin Güzellik Uzmanları / Estetisyenler, Makyöz ve Makyörlerini yetiştiriyoruz. Makyaj ve Dayanıklı Makyaj dalında yıldır bu sektöre hizmet veren Eğitmenlerimiz tarafından verdiğimiz, Fotoğraf, T.V. Sinema ve Tipleme Makyaj, Effect eğitimleri ile bir ilki daha gerçekleştirdik.

DAYANIKLI MAKYAJ
Dayanıklı Makyaj dalında uzmanlarımızın Almanya ve Amerika?dan aldığı eğitimle ve profesyonel ekipmanlarımızla Teorik ve Pratik eğitimin yanı sıra Dayanıklı Makyajda da son derece iddialıyız. Doku tanımı, Pigment eğitimi ve kaş tasarımı dersleri ve bugüne kadar hiçbir yerde kullanılmayan, EXB Tekniği ile verdiğimiz eğitimlerle BİR ADIM ÖNDEYİZ


ESTETİSYENLİK GÜZELLİK UZMANLIĞI EĞİTİMLERİMİZ

KOZMETOLOJİ
ANATOMİ
CİLT BAKIMI
ELEKTROKOZMETİK
KAŞ, KİPRİK EKME BOYAMA
KİPRİK PERMASI
İĞNELİ EPİLASYON
IPL EPİLASYON
VÜCUT BAKIMI
SİR AĞDA
KAVİTASYON - RF - VAKUM
MASAJ
MÜŞTERİ İLİŞKİLERİ
DERMA ROLLER
DANIŞMANLIK
MEB PROFESYONEL MAKYAJ KURSU
MEB MANİKÜR VE PEDİKÜR KURSU

ÖZEL EĞİTİMLERİMİZ
PROFESYONEL MAKYAJ
KALICI MAKYAJ
IPL LAZER
RF-VAKUM MASAJ
TIRNAK
MANİKÜR-PEDİKÜR
MEDİKAL ESTETİK


INTERNATIONAL BEAUTY EDUCATION (ULUSLARARASI GÜZELLİK EĞİTİMİ)
Güzellik Uzmanı Estetisyen Olmak istiyorsanız, Keşke Demek İstemiyorsanız, Eğitim Kalitemizi ve Okullarımızı Mutlaka Görün!
SİZLERLE TECRÜBEMİZİ PAYLAŞMAK İSTİYORU


Ürün ve Hizmetler

Makyaj Kursu Tekniklerini ve Yöntemlerini Gin Akademi Profesyonel Makyaj kursunda öğrenilir! Kurslarımızda

#estetisyenlik kursu, estetisyenlik kursları, güzel #Kalici Makyaj, Microblading, 3D kil Tekniği Egit #estetisyenlik kursu, guzellik uzmanligi #estetisyenlik kursları, makyaj kursu #estetisyenlik kursu


Benzer Firmalar