Anasayfa » Seramik » Cam ve Seramik Sanayi » KÜTAHYA Seramik » Seren Çini Seramik

Seren Çini Seramik


Menderes Cad No:56 Eren Apt.

Telefon1: 02742261831

Telefon2: 05424213587

Fax: 02742261831

Web: www.serencini.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var (Uzak doğu ve avrupa)

Seren Çini Seramik 1995 yılında Nevzat Yavuz tarafından Kütahya`da işletmeye açılmıştır. O yıllarda sadece çini fırınlama hizmeti yapan Seren Çini işletmesi 1996 yılında ham tabak ve saat gibi şablon üretimlerine başlamıştır 1997 yılında halen hizmet veren Kütahya Menderes Caddesindeki mağzasını açmıştır. yapım aşamasında olan çinciler sanayisindeki atelyesiyle üretim kapasitesini artırmayı hedeflemektedir. 2000 yılından bu yana şablon ham mamülleri, çark ham mamülleri ve döküm ham mamüllerini profesyonel olarak üretmektedir. Ayrıca boya üretimi ve sırça satışıda yapmaktadır. Müşterilerinin fırınlama ihtiyaçlarına da hizmet vermektedir

Kaliteden ödün vermeden emekle ve özveriyle üretilen ürünlerimizle profesyonel çini sektörününe, halk eğitim merkezlerine, hobi evlerine hizmet vermektedir.Ürünlerimizin tamamı el işçiliğiyle üretilip Osmanlı`dan günümüze çini sanatını tüm gelenekleriyle yaşatmaktadır.

Kaliteden ödün vermeden emekle ve özveriyle üretilen ürünlerimizle profesyonel çini sektörününe, halk eğitim merkezlerine, hobi evlerine hizmet vermektedir.Ürünlerimizin tamamı el işçiliğiyle üretilip Osmanlı`dan günümüze çini sanatını tüm gelenekleriyle yaşatmaktadır.

Öncelikli olarak müşteri mumluniyetini hedefleyen firmamız Türkiye`nin her yerine ürünlerini kargo veya otobüsle göndermektedir. Kütahya Çiniliğine yeni boyut getiren formlar tasarlayan firmamız müşteri fikirlerine her zaman açıktır. Müşterinin talep ettiği form ve ölçüde mamülleri usta ellerde şekilledirerek müşterilerinin takdirini toplamaktadır.

Ayrıca firmamız istenilen ölçülerde yüksek dereceli fırında (1050 derecede ) katodik koruma seramikleri imalatı yapmaktadır. Mamuller nemlenme özelliğinden dolayı elektiriği iletmesi ve dayanıklı olmasından dolayı tercih edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

Profesyonel veya Amatör olarak çini ile ilgilenenlere
yardimcı olmak amciyla her türlü ham mamul (1.nci pişirim yapılmış boyamaya hazır olan büsküvi) yurdun neresinde olursanız olun sizlere kargo veya otabüsle gönderilir isteyenlere yaptıkları mamulleri sirlama (Yani ikinci pişirim) işleride yapılmaktadır
Not: Otabüs veya kargo ücreti alıcıya aittir.
.
Ayrıca katodik koruma seramiklerinin üretimini yapan firmamız istenilen ölçülerde kotodik koruma seramiklerinin imalatınıda yapmaktadır.Çini Boyası, Çini Seramik sırçası, kadife kutu arz etmektedir.


#seren çini #tabak vazo #kase katodik #sırça boya #dik mal


Benzer Firmalar