Anasayfa » Akaryakıt » Enerji sektörü » İSTANBUL Akaryakıt » h2o Bilgisayar Satış ve Teknik Servis

h2o Bilgisayar Satış ve Teknik Servis


Molla Fenari mh iskender boğazı sk no:18/33

Telefon1: 212 511 0 426

Telefon2: 533 633 3 639

Fax:

Web: www.h2obilgisayar.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:8
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

h2o Bilgisayarın hedefi gerek online, gerek telefon, gerekirse ACİL SERVİS isteyen tüm müşterilerimize, hızlı, güvenilir ve hesaplı teknik servis hizmeti sağlamak.



Yolumuza; disiplinli, dürüst ve büyümeyi hedefleyen, kararlı ve sağlam adımlarla başladık. h2o Bilgisayar hizmeti öncelik bilip siz değerli müş terilerimize sınırsız hizmet vermekten onur duyar.


Ürün ve Hizmetler


Laptop Notebook
600 liradan başlayan masaüstü ve 799 dan başlayan laptoplarla hizmetinizdeyiz


H2o bilgisayarın hedefi gerek online, gerek telefon, gerekirse acil servis isteyen tüm müşterilerimize, hızlı, güvenilir ve hesaplı teknik servis hizmeti sağlamak. yolumuza; disiplinli, dürüst ve büyümeyi hedefleyen, kararlı ve sağlam adımlarla başladık. h2o bilgisayar hizmeti öncelik bilip siz değerli müş terilerimize sınırsız hizmet vermekten onur duyar.
h2o bilgisayar satış ve teknik servis | yerinde teknik servis 60 tl | bilgisayar tamir laptop servis notebook tamir kapalı çarşı beyazıt laleli fatih eminönü sultanahmet fatih aksaray taksim cihangir beyoğlu beşiktaş fulya ve diğer tüm semtler
h2o bilgisayar, satış, teknik servis, yerinde teknik servis, bilgisayar tamir, laptop servis, notebook tamir, onarım, kapalı çarşı, beyazıt, laleli, fatih, eminönü, sultanahmet, fatih, aksaray, taksim, cihangir, beyoğlu, beşiktaş, taksim, fulya, şişli, mecidiyeköy, ve diğer tüm semtler

h2o bilgisayarın hedefi gerek online, gerek telefon, gerekirse acil servis isteyen tüm müşterilerimize, hızlı, güvenilir ve hesaplı teknik servis hizmeti sağlamak. yolumuza; disiplinli, dürüst ve büyümeyi hedefleyen, kararlı ve sağlam adımlarla başladık. h2o bilgisayar hizmeti öncelik bilip siz değerli müş terilerimize sınırsız hizmet vermekten onur duyar.

#bilgisayar servisi #tamir onarım #ikinci el #web sayfa #güvenlik sistemleri


Benzer Firmalar