prestij kargo


meşrutiyet cad. sema han 11 / 26 kızılay

Telefon1: 0312 419 14 99

Telefon2:

Fax:

Web: www.prestijkargo.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:50 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Prestij Kargo Ankara merkezi olup tüm Türkiye geneli il ve ilçelerine zamanında ve güvenilir hizmet sunmaktadır.
Taşımaktan daha önemlisi güvenilir teslimat yapabilmek için sevk edilecek kargo’nun içeriğine göre ambalajlanması temel hizmet kalitemizdir.
Size bir telefon kadar yakın olan prestij kargo hizmetinden nasıL faydalanırsınız.

İster kargolarınızı içeriğine göre siz hazırlayın biz sadece taşıyalım , isterseniz içeriğine göre kargolarınızı biz hazırlayalım ve prestij kargo farkıyla belirlediğiniz teslimat adresine imza karşılığında teslim edelim. Çağdaş ve modern toplumların olmazsa olmazı haline gelen kargo hizmetleri siz değerli hakkımızın önerileri doğrultusunda büyür sizin beklediğiniz hizmet kalitesine ulaşırlar.

Prestij Kargo olarak bizlerde bu bilinçle siz değerli halkımızın kargo hizmetlerine talip olduk. Gün içinde sabah 08.00’den akşam saat 18.30 kadar bildirilen Kargolarınız zamanında alınır en geç aynı gün saat 22.30’ da varış merkezlerine zamanında teslim edilmesi için yola çıkarlar. Mobil hizmet bölgelerimiz hariç 24 saat içinde tüm il ve ilçelerimizin Kargo teslimatı yapılmaktadır.

Şirketimizin depolama hizmeti’de sundugundan bekletmek istediginiz kargolarınız sigortalı depolarımızda bekletilerek istediginiz zamanda teslimatı yapılmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Ankara Kargo 0312 419 14 99 Kargo Şirketleri Kargolar kurye
Prestij Kargo 2002 yılında kurulmuştur. Firmamızın vizyonu, kalite, güven ve müşteri memnuniyetidir. Firmamız Ankara merkezli Türkiye`nin tüm il ve ilçelerine kargo hizmeti vermektedir. kargolarınız gününde garantili taşınırve hizmet sektöründeki birçok karşılaşılan ve siz müşterilerimizin en büyük sıkıntılarından olan hasarlar Prestij kargo güvencesindedir. Ayrıca kargolarınız sigortalanmaktadır. Şirket prensibimiz en iyi hizmeti en güvenilir ve ekonomik şekilde müşterilerimize sunmaktır.

Evden Eve Nakliyat Kurye Hizmetleri Depolama Hizmetleri Randevu Teslimatı Vip Teslimatı Toplu Dagıtım Hizmetleri 7 / 24 Hizmet

# # # # #


Benzer Firmalar