METUR TURİZM


BAĞDAT CAD. GEDİK İŞ MERKEZİ A BLOK KAT:2 D:19 NO: 414 MALTEPE

Telefon1: 0216 370 7 370

Telefon2:

Fax: 02163707371

Web: www.metur.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:6
Dış Ülkelerle Bağlantıları:AZERBEYCAN

METUR İnşaat Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. taşımacılık sektöründe hizmet vermektedir. Konforlu, son model araçlar ile hizmet kalitesini üst seviyede tutan, Tecrübeli ve profesyonel çalışanları ile ortak bir sorumluluk bilincine sahip olması, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaç ve taleplerini karşılayacak kapasitededir. Kendini yenilemeyi geliştiren firmamızı diğerlerinden farklı kılmasıdır.


Misyonumuz
Firmamız sektöründe aranılan ve güven duyulan bir marka olmayı hedeflemiş, bu hedef doğrultusunda kaliteli, konforlu, yüksek modelli araçları ve eğitimli personeli ile koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamayı ve kesintisiz hizmet vermeyi amaç edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Her türlü turizm , kültür, inanç, okul gezileri, özel grupların yurtiçi turizm ve kültür turlarına araç temini hizmeti sağladığımız gibi, yerli ve yabancı seyahat acentelerinin tur programlarında da talep edilen tip ve özellikte araç sağlamaktadır.



Personel Taşımacılığı’nda günümüzde çalışan tüm kesimlerin en büyük sıkıntısı zaman kaybıdır. Özel ve kamu kurumları , Holdingler, Şirketler ve Fabrika Firma personelini zamanında ve konforlu bir şekilde transfer hizmetlerinin verilmesi, günlük yoğun trafik karmaşasından en az şekilde etkilenmesi sağlanırken, rahat ve güvenli yolculuk etmesini sağlamıştır.

Servislerin rahat, konforlu ve huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için araçlarımız kontrollerden geçmekte, personelimizin ise titizlikle ve en iyi şekilde eğitime tabi tutulmaktadır. Servis araçlarımızın tamamı, yeni, konforlu, iç ve dış temizlikleri sürekli yapılan ve kontrol edilen, herhangi bir aksamaya veya gecikmeye meydan vermemesi için periyodik bakımları yapılmaktadır.

#OTOBÜS,MİNİBÜS #TUR, TURİZM #SEYAHAT, PERSONEL #ÖĞRENCİ, TAŞIMA #GEZİ , HAFTASONU


Benzer Firmalar