MİRA GÜVENLİK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ


ULUGAZİ MAH.KIR SOKAK NO=29 TUNÇ APT KAT=1

Telefon1: 03624330061

Telefon2: 05417805500

Fax: 03624330061

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:05.01.2011
Çalışan Sayısı:14 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİRA GÜVENLİK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ OLARAK BİZ
Mira Otomasyon Güvenlik Sis. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. uzmanlık alanı olan CCTV Kamera Sistemleri ,Mobese (uzaktan izleme)Hırsız Alarm-Yangın alarm Sistemleri,Araç içi kameralar,PDKS Sistemleri İnş. Access Kontrol Sistemleri Kartlı geçiş kontrol ve Personel Devam Kontrol Sistemleri TİME-WARE Proximity Access Kontrol Sistemleri RF-ID Terminaller ve Kontörlü Proximity Cihazlar üretimi Giriş-Çıkışlar için Standart Turnikeler Hidrolik Mantar Bariyer Araba Giriş-Çıkışları için Bariyerler Apartman Görüntülü Diafon Sistemleri ile Parmak izi yada Kartlı Access Kontrol Sistemleri konularında Proje bazlı işlerde hizmet vermektedir.

Ayrıca garanti süresi dolmuş(2 yıl) kamera ve güvenlik sistemleri ile bilgisayar sistemleri içinde bakım ve onarım sözleşmeleri yapmak suretiyle kurulu sistemin verimli kullanımı noktasında hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler


KAMERA SİSTEMLERİ
Cctv kapalı devre kamera sistemlerinde her projeye uygun farklı çözüm üretilmektedir. Cctv kamera sistemleri ileri teknoloji kullanarak gelişmeye devam etmektedir. Günden güne eleştirilen CCTV kamera sistemlerinde, yüksek çözünürlüğe sahip Day & Night Siyah / beyaz, renkli sabit kameralar, gizli kameralar, hareketli kameralar, dijital kayıt cihazları ile kayıt kontrol edilmekte, network, internet ve cep telefonu ile uzaktan canlı görüntü izleme ve kayıt izleme yapabilmektedir. Deneyimli Teknik K
MİRA GÜVENLİK VE OTOMASYON SİSTEMLERİ OLARAK BİZ
Mira Otomasyon Güvenlik Sis. İnş. ve Tic. Ltd. Şti. uzmanlık alanı olan CCTV Kamera Sistemleri , Mobese (uzaktan izleme)Hırsız Alarm-Yangın alarm Sistemleri, Araç içi kameralar, PDKS Sistemleri İnş. Access Kontrol Sistemleri Kartlı geçiş kontrol ve Personel Devam Kontrol Sistemleri TİME-WARE Proximity Access Kontrol Sistemleri RF-ID Terminaller ve Kontörlü Proximity Cihazlar üretimi Giriş-Çıkışlar için Standart Turnikeler Hidrolik Mantar Bariyer Araba Giriş-Çıkışları için Bariyerler Apartman Görüntülü Diafon Sistemleri ile Parmak izi yada Kartlı Access Kontrol Sistemleri konularında Proje bazlı işlerde hizmet vermektedir.



#KAMERA #ARAÇ İÇİ KAMERA #BARİYER #GÜVENLİK #PERSONEL TAKİP


Benzer Firmalar